Tarih: 28.12.2021 12:50

İl Sağlık Müdürü Pehlevan’dan yılbaşı uyarısı ‘KALABALIK ORTAMLARDAN UZAK DURUN’

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Yılbaşı öncesinde önemli uyarılarda bulundu ve Varyantların en bulaşıcısının Omicron olduğunu vurguladı. Pehlevan, ayrıca yılbaşı akşamında yoğun kalabalık alanlardan uzak durulması gerektiğini belirtti.

‘Omicron’un da Delta gibi baskın varyant olmasını bekliyoruz’

İl Sağlık Müdürü Pehlevan vatandaşlara yeni yılda kalabalık aile yemeklerinden dahi uzak durması gerektiğini belirtti. Önümüzdeki haftalarda Omicron’un da Delta gibi baskın varyant olmasını beklediklerini dile getiren Op. Dr. Pehlevan, yeni yıl haftasının varyantın yayılmasında önemli olduğunu hatırlattı.

‘Şu anda tespit edilen bir Omicron Varyantlı hasta yok’ Tüm vatandaşlardan yeni yılda daha dikkatli olmalarını, kalabalık ortamlardan uzak durmalarını ve kurallara uymalarını isteyen Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘Şu anda bizim laboratuarlarımızda tespit edilen bir Omicron varyantlı hasta yok. Ancak bu, olmadığı anlamına gelmiyor. O yüzden çok dikkatli olmamız lazım’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —