İlçe Başkanı Aday Adaylığı için istifa etti SEYMEN ÇOK GÜÇLÜ İSİM

İlçe Başkanı Aday Adaylığı için istifa etti SEYMEN ÇOK GÜÇLÜ İSİM

İlçe Başkanı Aday Adaylığı için istifa etti

SEYMEN ÇOK GÜÇLÜ İSİM

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, parti binasında teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek düzenlediği toplantıda 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde  belediye başkan aday adaylığı başvurusu için partisindeki görevinden istifa ettiğini açıkladı. Başkan Seymen tüm kademelere ayrı ayı teşekkür ederek helallik istedi. Bunun bir son değil güzel bir başlangıç olduğunu ifade eden Başkan Seymen 31 Mart akşamı hep birlikte sevinç naraları atacağız inşallah” dedi.

AK Parti İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıda İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Seymen’in yanı sıra AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayime Yelken ve yönetimi, AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik ve yönetimi, ana kademe yöneticileri, mahalle başkanları ve meclis üyeleri ve partililer katılım gösterdi.

“Emeklerinizi, hizmetinizi hiçbir zaman unutmayacağım”

Düzenlenen toplantıda konuşan Seymen, “Veda etmek zor ama her vedamız son değil, bir başlangıçtır. Teşkilatımızda görev süremiz 5 seneyi doldurdu, 6. senemize girerken her şeyin önüne koyduk. Burada ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız, meclis üyelerimiz var. Dışarıya açılmak istemedik. Sonuç itibariyle istifa ediyoruz. İstifanın sebebi de belediye başkanlığına aday adaylığımızdır. Tabii ki genel merkezimiz neyi takdir ederse o olur. Biz her zaman şunu söyledik. Sayın Cumhurbaşkanımızın açtığı yolda Gölcük’te nasıl 14 ve 28 Mayıs’ta AK Parti bayrağını diktiysek yerel seçimlerde de AK Parti bayrağını o burçlara tekrar dikeceğiz. Sizin sayenizde bunu yapacağız. Allah hepinizden razı olsun. Emeklerinizi, hizmetinizi hiçbir zaman unutmayacağım. Teşkilat çalışırsa başarıya ulaşılır. Teşkilat yoksa başarı yok. Bunu İstanbul seçimlerinde gördük. Uyum, birlik ve beraberlik her şeyin başında geliyor.

“Gölcük olarak hem teşkilat bazında hem de Kocaeli’de yüzdelik olarak oyunu en fazla arttıran ilçe olduk”

Sözlerine devam  eden Seymen, “Burada 5 kademe var ve beraber yol yürüdüğümüz arkadaşlarımsınız. Ablalarım, kardeşlerimsiniz. Her zaman önemli oldunuz ve bu bilinçle hizmet ettik. Üç seçim geçirdik. Yerel seçimle başladık, yerel seçimde Gölcük olarak hem teşkilat bazında hem de Kocaeli’de yüzdelik olarak oyunu en fazla arttıran ilçe olduk. Diğer partiler seçim bittiği zaman dükkanı kapatıyorlar ama bizde hiçbir zaman böyle olmadı. Vatandaşımızın sevincine de hüznüne de ortak olduk. Hep beraber Sayime hanımla köylere çıktık, köy temsilcilerimiz bizi karşıladı ve orada çok güzel programlar yaptık. Gençlik kollarımızla gençlerin olduğu kafelerde dirsek çürüttük, çalışmalar yaptık, adayımızı tanıttık, partimizin hedeflerini, ilkelerini, vizyonunu ortaya koyduk. 12 milyon üyemiz var. Öyle büyük bir partideyiz ki liderimizin önderliğinde, onunla yan yana siyaset yapıyoruz. Buradaki hiç kimsenin belki isimleri geçmeyecek ama Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları diye bizlerden bahsedecekler. Çocuklarımıza, torunlarımıza bırakacağımız en büyük miras, çalışanlar, emekler, alın terleridir” dedi.

“2023’ü siz başardınız, İnşallah 2053’ü, 2071’i çocuklarımız, torunlarımız gerçekleştirecek”

Seymen sözlerinin devamında, “Biz inanıyoruz ki Türkiye’nin gerçekten önünde duran büyün engelleri ki 7 düvelle mücadele eden Sayın Cumhurbaşkanımızın tüm engelleri teker teker aşmasına sizler yardımcı oldunuz, omuz verdiniz. Bunlar inanın ki unutulmayacak. Bu partinin 5 sene lideri olmaktan gurur duyuyorum. Çocuklarıma bırakacağım en büyük miras bu. Ben AK Parti’yi milletin ta kendisinin kurduğu parti olarak görüyorum. Dava partisi olarak görüyorum. Onun için çoluk çocuğumuzu, eşinizi, aşınızı, herkesi, her şeyi geride bırakıp partiyi her şeyin önüne koydunuz. Allah hepinizden razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Yüzyılı dedi, hedef koydu. Bu hedef bizim için değil. Bu 2023, 2053, 2071 hedefleri, 2011 yılında planlandı ve teşkilatlar değerlendirdi. 2023’ü siz başardınız. İnşallah 2053’ü, 2071’i çocuklarımız, torunlarımız gerçekleştirecek. Alparslan’ın Malazgirt Savaşı ile birlikte Türklere Anadolu kapısını açtığını ve açıldıktan sonra da bu ülkede yaşamanın bir bedeli olduğunu hepimiz biliyoruz. 2071’de inşallah bin yılını tamamlayacak. Allah nasip ederse de 2071’de şunu söyleyeceğiz: Türkler bu coğrafyada dün de vardı, bugün de var, yarın da olacaklar. Biz de bunun yapıtaşları olarak görevimizi sonuna kadar ifa edeceğiz” dedi.

“Bu görevi bırakmak benim için de çok zor”

Hiçbir zaman göstermelik iş yapmadık diyerek sözlerine devam eden Seymen, “Diğer partilerde olduğu gibi şurada görünelim, poz verelim demedik. Bu, AK Parti’nin hiçbir ilinde, ilçesinde yok. Başarı da buradan geliyor. Başarıyorsunuz çünkü samimisiniz. Ben sizden helallik istiyorum. Bu görevi bırakmak benim için de çok zor. Artık rutin hale getiriyorsunuz. Bugün ne yapmalıyım da Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeliyim, bugün nereye gitsem acaba birini ikna edebilirim, nerede bir cemiyet varsa orada birilerine davamızı, yaptıklarımızı, Gölcük’te neler yaptığımızı, nasıl güçlü bir hale geldik diye anlatıyorduk. Direksiyonu başka bir arkadaşımıza bırakacağız. Kim bu koltuğa oturursa hakkını verir ve çıtayı da daha yükseğe taşır” dedi.

“Durmak yok, yola devam”

Seymen son olarak, “Buradaki birlik ve beraberlik her zaman devam edecek. Hakkınızı helal edin. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. İnanın ki sizlerle gurur duyuyorum. Maddi ve manevi hem partinin peşinde oldunuz hem de bana destek verdiniz. Bir teşekkürü de çok kıymetli eşime yapmak istiyorum. Gerçekten eczaneyi, annemi, çocukları, işi gücü ona bıraktım, Allah ondan da razı olsun. Her zaman için beni destekledi. Sen görevinin başında ol dedi. Bir teşekkür de belediye başkanımıza, büyükşehir belediye başkanımıza, milletvekillerimize, çalışan bürokratlara ediyorum. Çabayı, gayreti gösterdik. Sonuç itibariyle hem teşkilatın uyumu hem de burada partinin menfaati için Recep Tayyip Erdoğan’ın Gölcük’teki vekili olarak üzerimize düşeni yaptığımızı düşünüyoruz. Ben yine de kalbini kırdığım biri varsa özür diliyorum, hakkını helal etsinler. Geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam” dedi.

Yavuz, “Allah hakkında yolunu açık eylesin”

Seymen’den  sonra söz alan AK Parti Gölcük İlçe Başkan Vekili Kemal Yavuz, “Ben öncelikle Çetin Seymen Başkanımıza çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Arkadaşlarımız bu masalların etrafında çok büyük emekler verdiler. Biz yaklaşık 5 yıldır ilçe başkanımızla bu görevi yürütmekteyim. İyi günlerimiz oldu, zor günlerimiz oldu, farklı günlerimiz oldu. Biz kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız olarak. Çünkü  her şeyimize katlandı, her nazımızı çekti. Bu sebepten dolayı da ayrıca ben yöneticilerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum. Zor günler geçirdik. Gerçekten, mahalle başkanlarımız olsun, kadın kollarımız olsun, gençlik kollarımız olsun. Bütün teşkilat ailemiz çok zor günler geçirdi. Belki bundan sonra çok daha zor günler bizi bekliyor ama biz AK Parti olarak genel başkanımızın bize vermiş olduğu güçle çok zor günleri çok kolay geçtik” dedi.

Seymen’e plaket takdim etti

Yavuz sözlerinin devamında, “Rabbim inşallah nasip ederse bundan sonra buradaki arkadaşlarımızla biz oluruz, başkası olur, kim olursa olsun inanın ki çok daha iyisini yapmak için gayret edecektir. Bu aile zaten bunu gösteriyor. Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok Başkanım. Allah hakkında yolunu açık eylesin. Bahtını açık eylesin. Rabbim kalbine göre versin” dedikten sonra  teşkilat adına Çetin Seymen’e bir plaket verdi. Başkan Seymen, plaketten ötürü teşekkür ettiğini ifade ettikten sonra “Bu bir veda değil, arkamdan su dökmeyin, yine geleceğim” dedi.



İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

ÖZBAŞ “HİÇ BATMAYACAK O GÜNEŞ!”

Şehit Deniz Akdeniz Üstgeçidi’nde paslanmalar her geçen gün büyüyor GEÇ KALINMADAN ÖNLEM ALINMALI

Değirmendere sahili yürüyüş yolunda ONARIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Değirmendere Yalı Evleri HUZURU ARAYANLARIN ADRESİ OLUYOR

VATAN CADDESİ SAKİNLERİ YOLLARININ YENİLENMESİNİ İSTİYOR

ELİF NİSA ÇELİK 5 YAŞINDA

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

Ford Otosan’ın taşeron ve tedarikçi firmalarına 89 PERSONEL ALINACAK

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman “FAİZ GÜNCELLEMESİ ACİLEN GERİ ÇEKİLMELİ”

KANDEMİR” EMLAKÇI OLMAK  İÇİN FIRSAT”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaflar Odası Başkanı Kocaman “FAİZ GÜNCELLEMESİ GERİ ÇEKİLMELİ”

BİLGİN“BU YIL Kİ KURBAN HİSSE BEDELİMİZ BELLİ OLDU”

KURTULUŞ, “GÖLCÜK’TE BALIĞA İLGİ DEVAM EDİYOR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu işgücü verileri ile sanayi üretim endeksini değerlendirdi

SATSO’dan KOTO 18. Meslek Komitesi’ne işbirliği ziyareti

GÖLCÜK’TE VEFAT EDENLER

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Gölcük'te açıldı BU FUARDA BİLİM VAR

GÖLCÜK SGK MÜDÜRÜ ABDULKADİR KAPICIOĞLU OLDU

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

Ford Otosan’ın taşeron ve tedarikçi firmalarına 89 PERSONEL ALINACAK

Yörük Türkmenler’den Anneler günü kahvaltısı KARAKAYA, “ANNELERİMİZ KUTSALIMIZDIR”

“Uluslararası Aile Haftası” Kocaeli’de kutlandı KOCAELİ TEK SES; “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Gölcüklü Motorsikletciler, 19 Mayıs'ta gerçekleştireceği KORTEJ HAZIRLIĞINI SÜRDÜRÜYOR

Marmara Şirketler Grubu Marmara Özyurt Akümülatör TURBO AKÜ MİSAFİRLERİNİ ANTALYA DA AĞIRLADI

Başiskele’de Engelliler Haftası’nda Engelsiz Eğlence

Vali Yavuz, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesini Ziyaret Etti

Büyükşehir’den Tasavvuf Müziği Konseri

Büyükşehir’den Müzeler Haftası’na özel etkinlikler

19 MAYIS GENÇLİK KUPASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Karamürsel Belediyesi Liseler Arası Müzik Yarışması Düzenlendi

‘’Hizmetlerimizde muhtarlarımızın imzası var’’

Gölcük ADSM’de Hemşireler Günü kutlandı

YILDIZLI, KOCAELİSPOR TARAFTARININ 6222 İSYANINI MECLİSE TAŞIDI !

Turgut Mahallesi’ndeki sahanın üstü kapatılacak

ASKON KOCAELİ’DEN ASKON İZMİR’E ZİYARET

Anka Kadın Veteran Voleybol Takımı Aydın’da şampiyon oldu

Kağıtsporlu bilek güreşçilerden üç Avrupa şampiyonluğu birden geldi

Kağıtspor güreşçisi Hüseyin Gümüşalan Manavgat’tan ikincilikle döndü

Dumlupınarspor, resmen şampiyon

YILDIZLI, KANKO VE ÇİLER KOCAELİSPOR İÇİN ÇORUM’A GİDİYOR

BUGÜN GÖLCÜK’TE VEFAT EDENLER

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman “FAİZ GÜNCELLEMESİ ACİLEN GERİ ÇEKİLMELİ”

KANDEMİR” EMLAKÇI OLMAK  İÇİN FIRSAT”

PEHLEVAN, YENİ DEVLET HASTANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği’nden GÖLCÜK HUZUREVİ SAKİNLERİNE ANNELER GÜNÜ JESTİ

Yükleniyor