Tarih: 15.02.2024 14:04

İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, Başkan Adayı Mehmet Emin Özçelik, ‘GÖLCÜK’E SAADET GELECEK’

Facebook Twitter Linked-in

İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, Başkan Adayı Mehmet Emin Özçelik

‘GÖLCÜK’E SAADET GELECEK’

Saadet Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Yüksek Makine Mühendisi Mehmet Emin Özçelik bugün Gazetemizi ziyaret etti. Özçelik’e, İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, İlçe Yönetimi ve Partililer eşlik etti.

Emin Başkan Emin Yönetim

Geçtiğimiz hafta sonu adaylığı açıklanan Yüksek Makine Mühendisi Mehmet Emin Özçelik kollarını sıvayarak çalışmalarına başladı. Saadet Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Özçelik, kendisine olan yoğun teveccüh karşısında mutlu olduğunu belirtti. Dün Gazetemizi ziyaret eden Başkan Adayı Mehmet Emin Özçelik, ‘31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Gölcük’ümüzü etkileyecek çok önemli bir karar vereceğiz. Saadet Partisi olarak israfı, kayırmacılığı, rüşveti, savurganlığı önleyecek Milli Görüş Belediyeciliğini yaşatacak kadrolar ile geliyoruz. Artık Adil Düzeni esas alan Milli Görüş ruhunu Gölcük’e getirme vakti geldi. Emin Başkan Emin Yönetim sloganımızla Allah’ın izniyle hedeflerimize ulaşacağız.’

‘Bize emanet edilen Gölcük Belediyesi kaynakları yetim malı kadar kutsaldır’

Özçelik, konuşmasının devamında, ‘Buradan Gölcüklü kardeşlerime şunu söylemek istiyorum; İşin ehli olan Saadet Partisi’ni iş başına getirirseniz 1 Nisan 2024’ten sonra asla torpile ihtiyacınız olmayacaktır. Yolsuzluğa ve Savurganlığa son vereceğimiz gibi toleransımız da olmayacaktır. Bize emanet edilen Gölcük Belediyesi kaynakları yetim malı kadar kutsaldır. Belediye kaynakları yerinde, zamanında ve israf edilmeden Akıllıca hizmetlerde kullanılacaktır. Tek lüksümüz Gölcük halkımızın Saadeti ve mutluluğudur’ dedi.

‘Gölcük’ün Saadeti ve Huzuru için tüm etütler yapıldı’

Yüksek Makine Mühendisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Özçelik konuşmasının sonunda, ‘Yarım asır süredir yaşadığım Gölcük’ümüzde beklenilen hizmetlerde bir arpa boyu yol alınamamıştır. Otopark sorunu Gölcük’ümüzde çözülmedi, kapalı pazar sorunları çözülmedi. Gölcük trafiği insanlarımızı yorar oldu. Gölcük’ün Saadeti ve Huzuru için tüm etütler yapıldı. Projelerimiz hazırlandı ve 1 Nisan sabahında Milli Görüş kadrolarını beklemektedir. Gölcük’te 1 Nisan’da itibaren seçimi Saadet Partisi değil tüm Gölcük halkı kazanmış olacak. Bizler iş başına geldiğimizde vatandaşlarımıza eşit hizmet sunacak parti ayrımı yapmayacağız’ dedi.

Mehmet Emin ÖZÇELİK Kimdir?

-1967 Yılında doğdu. İlk ve Orta eğitimini Değirmendere’de lise eğitimini Gölcük Atatürk Lisesi’nde tamamladı. 1988 Yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 1991 Yılında Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı ve Yüksek Makine Mühendisi Ünvanını aldı. Makine Mühendisliği Ana Bilim dalında doktora eğitimine devam etmektedir. 1989- 2002 Yılları arasında İmalat Sektöründe görev aldı. 2002-2003 Yılları arasında Hayat Kimya Fabrikası’nda Bakım Mühendisi olarak çalıştı. 2003-2007 Yılları arasında Ereğli Demir-Çelik Fabrikası’nda Bakım Yöneticisi olarak Çalıştı. 2007-2018 Yılları arasında GÜBRETAŞ Yarımca Tesislerinde Makine Bakım Şefi olarak çalıştı. 2018-2019 Yılları arasında Tesisi idari yöneticisi olarak görev aldı. 2019-2023 Yılları arasında Kalite Sistemleri ve Destek Hizmetler Yöneticisi olarak görev yaptı 2023 Yılında Emekli olduktan sonra Mühendislik ve Danışmanlık Hizmeti vermeye başlamıştır. İyi Derecede İngilizce bilmektedir. Değirmendere’de ikamet etmektedir. Evli ve 5 çocuk babasıdır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —