Tarih: 10.04.2019 14:13

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Başkan Sezer’e ziyaret 

Facebook Twitter Linked-in

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Başkan Sezer’e ziyaret 

Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir ve beraberindeki polis memurları ile birlikte, Gölcük Belediye Başkanlığına seçilen Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ederek, hem görevine yeni seçilmesi nedeniyle tebrik ederek, hem de Polis Haftası nedeniyle ziyarette bulundu.

 Müdür Özdemir ve beraberindeki polis memurları Başkan Sezer’e başarılar diledi

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra, Gölcük Belediye Başkanlığı görevine seçilen ve mazbatasını aldıktan sonra, makamı hayırlı olsun ziyaretçileri ile eksik olmayan, Başkan Ali Yıldırım Sezer’in konukları İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri oldu. Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir ve beraberindeki polis memurları ile birlikte, Gölcük Belediye Başkanlığına seçilen Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ederek, görevine yeni seçilmesi nedeniyle tebrik ettiler ve yeni görevinde başarılar dilediler.

Başkan Sezer, tüm Türk Polis Teşkilatının yeni yaşını tebrik etti

Başkan Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir ve beraberindeki polislerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Bundan,böyle Gölcük halkının huzuru ve refahı için hep birlikte el ele çalışacağız. Sizlerinde desteği ile ilçemizi en güvenilir ve huzurlu bir kent yapmak. Ayrıca bu yıl 174.üncü yılınızı kutladığınız Polis haftanızı tebrik ediyorum. Rabbim nice yıllar nasip etsin. Polis demek huzur demektir. Polis demek güven demektir. Sizlerin özverili çalışmaları ile kendimizi güvende hissediyoruz. Ben başta, İlçe Emniyet Müdürümüz olmak üzere, tüm Türk Polis Teşkilatının yeni yaşını tebrik ediyor. Hepinize kazasız belasız görevler diliyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —