Tarih: 29.08.2022 08:47

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ’30 AĞUSTOS DÜNYAYA ÖRNEK BİR ZAFERDİR’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100.yıldönümü münasebetiyle açıklamalarda bulundu. Müdür Mert, ’30 Ağustos Dünyaya örnek bir zaferdir’ dedi.

Müdür Mert, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Bağımsızlık, egemenlik ve vatan sevgisi kavramlarının anlam kazandığı 30 Ağustos Zaferi; Kahraman Milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kadın, erkek, genç, yaşlı, yekvücut canını dişine takarak kanıyla yazıp tarihe armağan ettiği eşsiz kahramanlık destanıdır. Her safhası kahramanlık öykülerine sahne olan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi tarihimize yön veren en önemli savaşlardan birisi olmuş ve bu zaferle milletimiz bağımsız ve özgür yaşama iradesini tüm dünyaya göstermiştir.’

‘Tarihe yön veren önemli Zafer’

 ‘Milletimiz bu zaferle, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve özgürlüğünden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.’ diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ‘Milli ve manevi değerlerinden asla taviz vermeyen güçlü ve sarsılmaz duruş ve Milli mücadele ruhuyla kazandığımız bağımsızlığımız, milletimizin milli birlik ve beraberlik anlayışıyla bugüne kadar korunmuş şüphesiz bundan sonrada korunmaya devam edecektir. Bugün 30 Ağustos Zaferinin 100. Yıldönümünde milli mücadele ruhuyla kazandığımız zaferimizi, bir kez daha kutlarken bağımsızlığımızın sonsuza dek korunacağı teminatıyla, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimize Cenab-Hak’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla  selamlıyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —