Tarih: 13.08.2021 12:27

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ‘ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİ İÇİN AŞILARIMIZI OLALIM’

Facebook Twitter Linked-in

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, yaptığı açıklamada 6 Eylül’de başlayacak olan yeni Eğitim ve Öğretim yılı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Müdür Mert, ‘Çocuklarımızın eğitimi için aşılarımızı olalım’ dedi.

‘Gölcük’te okullarımız eğitime hazır’

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘6 Eylül’de okullarımız açılacak. Okulların vaktinde açılması Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından planlanıyor. Eğer bunun dışında bir durum olursa Bakanlığımız tarafından bilgilendirme yapılacaktır. Gölcük’te okullarımız eğitime hazır. Okullarımızın temizliği ve eksikliği giderilmiş durumda. Şu anda Gölcük’te eğitim noktasında sıkıntımız yok’ dedi.

‘Eğitimin bir daha aksamasına izin vermemeliyiz’

Açıklamalarını sürdüren Müdür Mert, ‘Öğretmenlerimizin büyük çoğunluğu aşılarını yaptırdı. Gölcük’te Öğretmenlerimizin aşılama oranı güzel noktada.  Bizler aşılamayı önemsiyoruz. Eğitimin bir daha aksamasına izin vermemeliyiz. Ailelerimiz ve vatandaşlarımız hem kendi sağlıklarının devamı konusunda hem de eğitimin aksamaması için bizlere destek olmalarını istiyoruz’ diye konuştu.

‘Gölcük’te 2 okula güçlendirme yapılacak, 2 yeni okul yapılacak’

Müdür Mert, ‘Gölcük’te okullarla alakalı 2 Okulumuzda İhsaniye Anadolu Lisesi’nde ve Barbaros Hayrettin  Anadolu Lisesi’ne güçlendirmeler yapılacak. Bu çalışmalar yapılmadan önce planlamalar yapıldı. Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu’nda, İhsaniye Anadolu Lisesi Öğrencilerimiz de Şehit Kamuran Ablak Ortaokulu’nda eğitimlerini sürdürecek. Ayrıca Gölcük’e 2 yeni okul yapılacak. Ömer Seyfettin Ortaokulu’nun hemen önüne İlkokul Binası yapılacak. İnşaatına bu sene başlanılacak. İhsaniye Fidanlık İlköğretim Okulu ise yenisi yapıldıktan sonra yıkılacak. Okullarımızın yapımına başlanmadan önce planlarımızı hazırlıyoruz. Okulların yapımına başlanılacağı zaman öğrencilerimizin eğitim göreceği okulları belirleyeceğiz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —