Tarih: 24.09.2020 13:43

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’ten MHP İLÇE BAŞKANI BİLAL ÇAKIR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri kongrede tek aday olarak yeniden başkan seçilen Bilal Çakır ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimini son olarak Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ve Şube Müdürü Ozan Baş ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. 

Kongre sonrasında MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yeni yönetimi göreve başlamasıyla birlikte hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor. Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ve Şube Müdürü Ozan Baş ile birlikte MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yeni yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Gerçekleştirilen ziyarete MHP İlç Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu’da katılım gösterdi.

Hayırlı olsun temennilerinde bulundular

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ve Şube Müdürü Ozan Baş Olağan Kongre de Yeniden seçilen MHP Gölcük ilçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, “ Görevleri İnsan yetiştirmek, Vatanına, Milletine, Milli Mukaddesatına bağlı, Nesiller yetiştirmek gibi kutsal görev ifa eden Eğitim Ordumuza İlçe Milli Eğitim Müdürümüz nezdinde , 2020 2021 Eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.

Gölcük’te Eğitim ve öğretim adına yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yeni yönetimine görevinde başarılar diledikten sonra MHP Yönetiminden gelen soru, bilgi ve temennileri dinlendikten sonra Gölcük’te Milli Eğitim ve öğretim adına yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çakır, “Gençliğimiz bizim en değerli varlıklarımızdır”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi tayyar Mert’in açıklamalarından sonra tekrar söz alan MHP İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Çakır, “ Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın varlıkları, sağlıkları ve eğitim ve öğretimleri için Parti olarak hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan maddi ve manevi her türlü desteği veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Ülkemizi emanet edeceğimiz Gençliğimiz bizim en değerli varlıklarımızdır. Onları eğitip vatanımızı emin ellere bırakacak, milli ve manevi eğitimli ve donanımlı Gençler yetiştiren ve asla emeklerini ödeyemeyeceğimiz Fedakar, Cefakar Eğitim Ordumuza tebrik Takdir ve en kalbi duygularımızla Teşekkürler. Ayrıca nazik ziyaretiniz içinde Partim ve Yönetim Kurulum adına Sizlere teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —