Tarih: 01.09.2022 10:17

İlçe Protokolü’nden 30 Ağustos Ziyaretleri

Facebook Twitter Linked-in

30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100.yıl dönümü münasebetiyle, Kocaeli Vali Yardımcısı Gölcük Kaymakam Vekili Ekrem Çalık, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük Dz. Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu, Şehitlerimizin Mezarlarını ve Şehit yakınlarını ziyaret etti

Gölcük Gaziler Derneği’ni ziyaret eden İlçe Protokolü daha sonra Gölcüklü Gazilerden Celil Garipoğlu’nu ve Mustafa Özdemir’i, akabinde Şehidimiz Kamuran Ablak’ın ailesini ziyaret etti.

Şehitlerimiz Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualarla anıldı Başkan Sezer, ziyaretler hakkında; ’30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yıldönümü münasebetiyle Kahraman Gazilerimiz Sayın Celil Garipoğlu ve Sayın Mustafa Özdemir ile Aziz Şehidimiz Kamuran Ablak’ın kıymetli ailesini ziyaret ettik.  İlçe Başkanımız Sayın Çetin Seymen’in de katılımıyla; Şehitler Mezarlığı’nda yer alan Şehitlikte Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dualarla şehitlerimizi andık. Bu vesileyle; Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, kıymetli ailelerinin, Kahraman Gazilerimizin ve ailelerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —