Tarih: 28.07.2019 13:29

İlçe Sağlık Müdürlüğü Personelinden DR. TUĞRUL SAĞDIÇ’A VEDA YEMEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

İlçe Sağlık Müdürlüğünde Sorumlu Hekim olarak görev yapan ve Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS)’u kazanarak Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Dahiliye Bölümünü kazanan Dr. Tuğrul Sağdıç için İlçe Sağlık Müdürlüğü Personelleri veda yemeği düzenlediler.

Veda yemeğine katılım oldukça yoğun oldu

Bir süredir İlçe Sağlık Müdürlüğü’ndeki görevini başarıyla yürüten ve girdiği TUS’ta Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Dahiliye Bölümünü kazanan Dr. Tuğrul Sağdıç için İlçe Sağlık Müdürlüğü Personelleri Değirmendere Saçıbeyaz’da bir veda yemeği düzenlediler. Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Sabri Medişoğlu ve Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ferhan Uğur başta olmak üzere tüm personelin katılım sağladığı veda yemeği duygusal anlarında yaşanmasına neden oldu.

Başarılar dileyerek, teşekkür etti

Değirmendere Saçıbeyaz’da düzenlenen veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Sabri Medişoğlu,  Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Dahiliye Bölümünü kazanan Dr. Tuğrul Sağdıç’a başarılar dileyerek, bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Dr. Tuğrul Sağdıç plaket ve hediye takdim edildi

Yemeğin sonunda İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Sabri Medişoğlu İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli adına  Dr. Tuğrul Sağdıç plaket ve hediye takdim etti. plaket takdiminden osnra kısa bir konuşma yapan Dr. Tuğrul Sağdıç, başta İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Sabri Medişoğlu olmak üzere tüm İlçe Sağlık Müdürlüğü personeline teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —