• BIST 100

    10698,13%1,25
  • DOLAR

    42,32% 0,17
  • EURO

    49,06% -0,13
  • GRAM ALTIN

    5546,31% -0,08
  • Ç. ALTIN

    9189,23% -0,32

İlçe protokolünden Gaziler Derneği’ne ziyaret

Gölcük protokolü,  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret ettiler.

ziyaret 15.07.2024 18:00:00 0
İlçe protokolünden Gaziler Derneği’ne ziyaret

Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve gazilerimiz da hazır bulundu.

 

Kaymakam Gültekin, “Sizler, ülkemizin her karış toprağını vatan kılan, bağımsızlığımızı korumak uğruna mücadele eden gerçek kahramanlarsınız”

Gerçekleştirilen ziyarette söz alan Gölcük kaymakamı Müfit Gültekin, “Bugün, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunun en güçlü şekilde ortaya konduğu, tarihimizin önemli bir dönüm noktası olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle buradayız. Ülkemizin bekası ve milletimizin birliği için canlarını hiçe sayan siz kahraman gazilerimizi bir kez daha minnetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum.15 Temmuz 2016 gecesi, hain terör örgütü FETÖ'nün milletimize ve demokrasimize yönelik kalleşçe saldırısıyla karşı karşıya kaldık. Ancak, bu alçakça saldırı karşısında milletimiz, devletimizin ve bayrağımızın yanında kenetlenerek tarihi bir direniş sergiledi. Sizler, ülkemizin her karış toprağını vatan kılan, bağımsızlığımızı korumak uğruna mücadele eden gerçek kahramanlarsınız. Bizler de sizlerin yanında olmaktan, şahitlik etmekten ve minnet duymaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık ve mutluluk dolu uzun ömürler diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak, demokrasimizi ve milli birliğimizi korumak için her zaman dimdik ayakta duracağımızı bir kez daha yineliyoruz. Sizlerin desteğiyle, geleceğimizi daha güçlü, daha müreffeh bir şekilde inşa edeceğimize olan inancımız tamdır. Hepinize saygılarımı sunar, sevgi ve selamlarımı iletmek isterim. Teşekkür ederim” dedi.

Başkan Sezer, “Türkiye Cumhuriyeti devleti her zamankinden daha güçlü ve daha kararlıdır”

Ardından söz alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunun en güçlü şekilde ortaya çıktığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle sizlerle bir araya gelmekten büyük bir onur ve gurur duyuyorum. 15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizin demokrasisine ve milli birliğine yönelik hain bir saldırıyla karşı karşıya kaldık. Ancak o gece, milletimizin feraseti ve cesaretiyle, Türkiye'nin geleceğini belirleyecek kritik bir sınavı başarıyla geçtik. Sokaklara dökülen yüz binlerce insanımız, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için bedel ödemekten kaçınmadı. Tankların önüne yatan kahramanlarımız, demokrasimize sahip çıkmak adına tarihi bir direniş sergiledi. Bugün burada siz değerli gazilerimizle bir araya gelmek, bu önemli günü birlikte kutlamak, bizlere bu ülkeyi özgürce yaşatma imkanı sunan sizlere minnetimizi ifade etmek istedim. Sizler, vatan için canını ortaya koyan, bayrağımız için mücadele eden gerçek kahramanlarsınız. Sizin sayenizde, Türkiye Cumhuriyeti devleti her zamankinden daha güçlü ve daha kararlıdır. Sizlerin destek ve dualarıyla, Gölcük'ümüzü daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin her köşesinde, demokrasimizin ve milli birliğimizin sonsuza kadar korunması için hep birlikte el ele vermeye devam edeceğiz. Hepinize saygılarımı sunar, sevgi ve selamlarımı iletmek isterim” dedi.

Arslan, “Bizler de bu direnişin simgesi olarak, 15 Temmuz'u unutmamak ve her zaman hatırlamak durumundayız”

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan, “15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizin bağımsızlığına ve milli birliğimize yönelik hain bir saldırıyla karşı karşıya kaldık. Ancak, milletimizin feraseti ve vatan sevgisi sayesinde, bu alçakça plan başarısızlığa uğratıldı. O gece sokaklara dökülen vatandaşlarımız ve cesur güvenlik güçlerimiz, ülkemizin geleceği için büyük bir mücadele verdiler. Bizler de bu direnişin simgesi olarak, 15 Temmuz'u unutmamak ve her zaman hatırlamak durumundayız. Ülkemizin her köşesinde, demokrasimizin ve milli birliğimizin sonsuza kadar korunması için çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretinizden ötürü tüm gazilerimiz adına tekrar teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN 

Başkan Sezer, zehirlenen öğrencileri ziyaret etti

Barbaros Hayrettin’in Öğrencileri Modern Okullarına Kavuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden dev eğitim desteği BU YIL 30 BİN ÖĞRENCİ, 392 MİLYON TL ALACAK

Bat, “Kurslarımız engelli bireylerin hayatına dokunuyor”

Dijital çağın kalbi Kocaeli’de atacak

Büyükşehir’in hibeli tohumları toprakla buluştu

Gölcük Yozgatlılar Derneği Başkanı Hasan Yılmaz hayatını kaybetti

İSU, GÖLCÜK ÇİFTLİK MAHALLESİ’NDE 48 KİLOMETRELİK ALTYAPI YENİLEMESİNİ TAMAMLADI

Kocaeli’de yelken sporunun tarihi masaya yatırıldı; “YELKEN SPORU İÇİN EN İDEAL YER; İZMİT KÖRFEZİ”

Gölcük Belediyesi’nden Ana Yollarda Detaylı Bariyer Temizliği

Sonbahar, huzurun adresi Ormanya’da bir başka

Galatasaray maçının yıldız ismi yeşil-siyahlı taraftarlarla buluştu; DAN AGYEİ, KOCAELİ SPOR TARİHİ SEMPOZYUMU’NDA

Kartepe Teleferik bakıma giriyor

Ara Tatilde Öğrenciler Gençhaneleri Doldurdu          

Kocaelispor’un efsaneleri anıları tazeledi

Körfez Gençlerbirliği, ragbide Türkiye şampiyonu oldu

Gölcükspor, Kritik Maçta Gülsuyuspor’u 1-0 mağlup ederek liderliğini pekiştirdi

Uluslararası Kocaeli Spor Tarihi Sempozyumu sona erdi; BÜYÜKŞEHİR, KOCAELİ’NİN SPOR TARİHİNE BİLİMLE IŞIK TUTTU

Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’nde öğrenciler yedikleri yemekten zehirlendiler

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, “2025 ÇİFTÇİLER İÇİN ZORLU BİR YILDI”

Sağlıklı Toplum Sağlıklı Gölcük Mahalleleri Karış Karış Geziyor

TÜKODER, Gölcük Şube Başkanı Rıdvan Salman Ticaret Bakanlığı’nın kararına tepki gösterdi: “TÜKETİCİNİN SESİ KISILIYOR”

Gölcük’te yaya ve kılavuz yollarına araç parkı tepkilere neden oluyor

ADD Gölcük Şube Başkan Yardımcısı Nermin Şentürk “ATAMIZA LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve muhtarlardan VALİ İLHAMİ AKTAŞ'A ZİYARET

Kocaeli Büyükşehir, kentin tarihi kimliğini yaşatıyor; SARAYLI’DA TARİHİ YAPI ASLINA UYGUN YENİLENİYOR

Gölcük’te deforme olmuş konteynerler yeniden hayat buluyor

Gölcük Gün Gelişim’den özel gereksinimli çocuklara müzikal etkinlik

Amatör ruh, Kocaeli Spor Tarihi Sempozyumu’nda

Selçuk İnan’ın Sürpriz Tercihi: Tarkan Serbest 90 DAKİKA BOYUNCA SERGİLEDİĞİ FUTBOLLA GÖZ DOLDURDU

Yükleniyor

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

Değirmendere'de Anlamlı Anma ET PİLAV VE LOKMA İKRAMIYLA DEPREM ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

Gölcük’te Kaldırım İşgallerine Zabıta Müdahalesi

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “ALTIN SADECE YATIRIM DEĞİL, AYNI ZAMANDA KALICI BİR DEĞERDİR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet’ten 10 Ayda 185 Milyon TL Kredi Desteği

Aydoğdu, “Altın hâlâ güvenli liman olma özelliğini koruyor”

KSO Başkanı Zeytinoğlu işgücü verileri ve kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7