10275,75%0,46
39,81% 0,10
46,90% 0,33
4274,45% 0,36
6794,97% -0,20
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı yol süpürme aracı Kavaklı Sahil Caddesinde çalışmalarını sürdürüyor.
Temizlik işlemlerinde ultra verimlilik sağlanıyor
Sıcak havalarla birlikte asfalt ve parkelerde kirlilik sorunu gün yüzüne çıkıyor. Yol süpürme aracı ilçemiz ve temiz bir çevre için hizmet vermeye devam ediyor. Tozlanmayı engelleyen, seyyar emiş hortumu ve su deposuyla yol temizlik işlemlerinde ultra verimlilik sağlanıyor.
Kötü görüntüler yok ediliyor
İlçemizde belirli periyotlarda gerçekleştirilen genel temizlik sayesinde birçok noktada oluşan kötü görüntüler yok ediliyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de her açıklamasında Gölcük’ün temizliği konusunda ne kadar hassas olduklarını belirtiyor.
Vatandaşlar ekiplere teşekkür etti
Ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmalar ise vatandaşların memnuniyetini kazanıyor. Vatandaşlar, ‘Gölcük güzelliği ile birçok ilçeye örnek olmalı. Gölcük’ün sorunları ortada. Bu sorunlar doğru projeler ile çözüme kavuşur. İlçemizde başlatılan temizlik çalışmalarını olumlu buluyoruz. Bu konuda çalışma yapan tüm ekiplere teşekkür ediyoruz’ dediler.