Tarih: 02.10.2019 13:25

İlçemizde risk oluşturan ağaçlara önlem alınmalı

Facebook Twitter Linked-in

İlçemize bağlı Değirmendere’de Yalı Mahallesi, Vatan Caddesi D-130 Karayolu kenarında bulunan ağaçların bazılarına önlem alınması gerekiyor. Alanda bulunan ağaçlardan bazıları yan yatmış durumda.

Ağaç yan yatmış durumda

Değirmendere Yalı Mahallesi, Vatan Caddesi, D-130 Karayolu kenarındaki alanda bulunan bazı ağaçlara mutlaka önlem alınması gerekiyor. Bazı ağaçların yola doğru yan yatması görenleri tedirgin ediyor.  Vatandaşlar ilçemiz genelinde bu durumda olan ağaçlara önlem alınmasını istiyor.

Önlem alınması isteniyor

D- 130 Karayolu üzerine devrilme riski olan ağacın en kısa zamanda önlem alınması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, “ Zemininden dolayı bu ağacımız her geçen gün D-130 Karayolu üzerine doğru yamuluyor. Eğer önlem alınmazsa Allah korusun ağaç yola doğru düşebilir ve o anda yoldan geçen araçlara zarar verebilir. Tabi ki doğamızdaki ağaçların kesilmesine karşıyız ama risk oluşturan bir ağacın da bu şekilde durması bizleri gerçekten tedirgin ediyor. Bu nedenle yetkililerden yan yatan ağaca en kısa zamanda önlem alınmasını istiyoruz” dediler.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —