Tarih: 04.04.2023 13:38

İlçemizde yağışlı hava etkili olmaya devam edecek

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde yağışlı hava etkili olmaya devam edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi sayfasından alınan bilgiye göre ilçemizde hafta sonuna kadar yağışlı geçmesi bekleniyor.

Önleminizi almayı unutmayın

Bahar aylarını yaşadığımız şu günlerde ilçemizde yağışlı hava etkili olmaya devam edecek. Yağışlı bir hafta sonunu geride bırakan ilçemizde Pazartesi günü güneşli bir hava etkili olmuştu. Dün itibariyle ilçemizi etkisi altına alan yağışlı hafta sonuna kadar etkili olması bekleniyor. Cumartesi gününe kadar ilçemizde etkili olacak yağmur için önleminizi almayı unutmayın!

Yağışların yanında hava sıcaklığı da düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden alınan bilgiye göre bugün ilçemizde yağışların devam etmesinin yanı sıra hava sıcaklığı bir miktar düşecek ve hava sıcaklığı en düşük 10 en yüksek 17 derece olması bekleniyor. 6 Nisan Perşembe günü hava sıcaklığı bir miktar daha düşecek ve hava sıcaklığı en düşük 8 en yüksek 16 derece olacak. 7 Nisan Cuma günü de hava sıcaklığı düşmeye devam edecek ve hava sıcaklığı en düşük 7 en yüksek 13 derece olacak.  8 Nisan Cumartesi günü yağmur yerini güneşe bıraksa da hava sıcaklığı en düşük 5 en yüksek 15 derece olması bekleniyor. 9 Nisan Pazar günü ise hava çok bulutlu olacak ve hava sıcaklığının da en düşük 5 en yüksek 14 derece olması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —