Tarih: 16.04.2024 14:16

İlçemizde yer altı çöp konteynırları düzenli olarak BAKIMDAN GEÇİLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde yer altı çöp konteynırları düzenli olarak

BAKIMDAN GEÇİLİYOR

İlçemizde birçok mahallede hizmet vermekte olan yeraltı evsel atık konteynerleri düzenli olarak özel temizlik aracı ileyıkanarak dezenfekte edilmesi vatandaşları memnun ediyor.

Gölcük genelinde sayıları her geçen gün artan yer altı evsel atık konteynerleri Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından belirli aralıklarla bakım ve temizlik çalışmaları yapılmaya devam ediliyor. Vatandaşlar hem yer altı evsel atık konteynerlerinden hem de yapılan bakım ve temizlik çalışmalarından memnun olduklarını dile getirerek belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

“Temiz bir Gölcük için çalışmaya devam ediyoruz”

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden gerçekleştirilen çalışma hakkında yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz tarafından ilçe genelinde bulunan yeraltı evsel atık konteynerlerinin gerekli bakım ve temizlikleri düzenli aralıklara yapılmakta. İlçe genelinde bulunan yeraltı evsel atık konteynerlerinin gerekli bakım ve temizliklerini gerçekleştirilmektedir. Temiz bir Gölcük için çalışmaya devam ediyoruz” denildi.

Vatandaşlar teşekkür etti

Yapılan çalışma hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Gölcük’te son yıllarda kullanılmaya başlanan yer altı evsel atık konteynırları çevremizi daha temiz gösteriyor. Tabi bu konteynırlar bir süre sonra kirleniyor. Belediye ekiplerinin yer altı çöp konteynırlarını sık sık yıkayarak, dezenfekte etmesi bizleri memnun ediyor. Ekiplere bu düşüncelerinden ötürü teşekkür ediyoruz’ diyerek memnuniyetlerini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —