Tarih: 24.12.2023 12:53

İlçemizde yer altı çöp konteynırları düzenli olarak temizleniyor HERŞEY TEMİZ BİR GÖLCÜK İÇİN

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde yer altı çöp konteynırları düzenli olarak temizleniyor

HERŞEY TEMİZ BİR GÖLCÜK İÇİN

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Temiz bir Gölcük için harıl harıl çalışmaya devam ediyor.  Belediye ekipleri ilçemiz genelinde bulunan Yer altı Çöp Konteynırlarının temizlik ve bakımlarını yaptı.

Vatandaşlar çalışmalardan memnun

Gölcük Belediyesi kış aylarında da ilçemizdeki temizliğe önem vererek, bu konuda tam not aldı. Belediye’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü birimi de yaptığı önemli çalışmalarla dikkat çekiyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıllarda ilçemizde hayata geçirilen Yer altı Çöp Konteynırları Belediye’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak temizlenerek ve bakımları yapılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

‘İhmal etmiyoruz’

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışma hakkında, ‘Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak Yeraltı çöp konteynerlerimizin temizlik ve bakımlarını ihmal etmiyoruz’ diyerek Gölcük halkına bilgi verdi.  

‘Belediyemize ve ekiplere teşekkür ediyoruz’

Yapılan çalışmaları memnuniyetle karşılayan bazı vatandaşlar, ‘Gölcük Belediyesi’nin Temizlik Birimi gerçekten çok iyi çalışıyor. Bu soğuk kış şartlarında maşallah her yerdeler. Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun. Belediyemize bu konuda teşekkür ediyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —