Tarih: 17.07.2022 12:06

İlhan Usta bu işe şaştı kaldı BİR OTURUŞTA 17 CAĞ KEBABI YEDİ

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin en çok tercih edilen Cağ Kebap Salonu olan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap Salonu’nda tek oturuşta 17 Cağ yiyen 15 yaşındaki  Ömür Akgün çocuk rekorunu kırdı.

Kendileri de çok şaşırdı

İlhan Köse tarafından ilçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes Bulvarı No: 49 adresinde hizmet vermekte olan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap Salonu’nda tek oturuşta 17 Cağ yiyen 15 yaşındaki Ömür Akgün çocuk rekorunu kırdı. Daha önce tek oturuşta hiç bu kadar cağ yiyen bir çocukla karşılaşmadıklarını ifade eden Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap Salonu’nun Sahibi İlhan Köse bu duruma kendilerinin de hayret ettiğini ifade etti.

“Tek oturuşta 17 cağ yemek herkesin harcı değildir helal olsun valla”

Daha öncesinde yetişkinlerin bu sayıda Cağ yediğini ama 15 yaşında bir çocuğun tek oturuşta bu kadar cağ yediğine ilk defa şahit olduğunu ifade eden Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap Salonu’nun sahibi İlhan Köse, “Uzun yıllardır bu işi yapıyorum ilk defa bu kadar Cağ yiyen bir çocuk ile karşılaştım. Daha öncesinde tabiki bu sayıda Cağ yiyen müşterilerim oldu ama çocuk olarak bu kardeşimizi ilk defa gördüm. Bu daha öncesinde yaşadığımız bir durum değildi ve bizlerde çok şaşırdık. Tek oturuşta 17 Cağ yemek herkesin harcı değildir helal olsun valla” dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —