Tarih: 07.10.2022 11:33

İlim Yayma Cemiyeti’nden Kaymakam Özdemir’e ziyaret ‘EĞİTİME DESTEK VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ’

Facebook Twitter Linked-in

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Dr. Osman Poyraz ve Cemiyet üyeleri, Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir’i makamında ziyaret etti.

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Dr. Osman Poyraz ve cemiyet üyeleri, Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Poyraz, ziyaret isteklerini kırmayan Kaymakam Özdemir’e teşekkür etti.

Poyraz, ‘Öğrencilerin eğitimine destek vermeye devam edeceğiz’

Başkan Poyraz, ziyarette yaptığı konuşmada asıl amaçlarının milli ve manevi değerleri korumak olduğunu ifade ederken, “Türkiye’de bugün, İlim Yayma Cemiyeti bünyesinde yaklaşık 30.000 öğrencinin barındığı 174 öğrenci yurdu ve halka yönelik çalışmaların da yapıldığı 175 Şube bulunmaktadır. Aynı zamanda İlim Yayma Cemiyeti, kuruluşundan itibaren ihtiyaç sahibi başarılı binlerce öğrenciye burslar vermiştir.Geçen yıl başlattığımız projenin amacı İHL’ye başarılı öğrencileri yönlendirmek bu sayede eğitimin kalitesini artırmanın hedefindeyiz. Bunun içinde çocuklarımızın eğitimine burs vererek, katkı sağlayacağız. Yapılan tüm bu çalışmalar ve Türk Milli Eğitimine Cemiyetimizin vermiş olduğu destek; Cumhurbaşkanlığı tarafından “Üstün Hizmet Plaketi” Milli Eğitim Bakanlığı tarafından “Şükran Plaketi” ile takdir görmüştür. İlim Yayma Cemiyeti, kamu yararına çalışan dernek statüsündedir” dedi. 1979 yılında kurulan Gölcük Şubesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verildi ve istişare edildi’ dedi.

Özdemir, ‘İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için hep birlikte çalışacağız’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yusuf Özdemir, “İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için hep birlikte çalışacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —