Tarih: 24.02.2023 14:25

İlimizde yıkılmasına ve güçlendirilmesine karar verilen okullar belli oldu GÖLCÜK’TE YIKIM YOK

Facebook Twitter Linked-in

İlimizde yıkılmasına ve güçlendirilmesine karar verilen okullar belli oldu

GÖLCÜK’TE YIKIM YOK

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 13,5 milyon vatandaşımızı olumsuz etkileyen büyük deprem felaketinin ardından birçok ilde olduğu gibi ilimizde de deprem ve hasar tespit çalışmaları gündeme geldi. İlimizde bazı okullarda tahliye ve yıkım kararları alınırken, ilçemizde sadece Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi Güçlendirilmesine karar verilen okullar arasına girdi.

Gölcük’te BHL yıkılmıştı

İlimizde yıkılmasına karar verilen okullar belli oldu. İzmit Akçakoca İlkokulu ve Körfez Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri belirlenen okullarda eğitimlerine devam edecek. Gölcük’te geçtiğimiz yıl depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi yıkılmış, öğrenciler eğitimlerine Cumhuriyet İlkokulu’nda devam ettiriyor. İhalesi yapılan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nin yakın bir zaman sonra başlayacak ve öğrenciler yeni okullarına kavuşacak.

Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi’nde güçlendirme çalışmaları devam ediyor

Güçlendirilmesine Karar Verilen Okullar ise Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi, İzmit Uluğbey Anadolu Lisesi, 15. Kolordu Ortaokulu ve Şehit Osman Gazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Gebze Anibal Anadolu Lisesi, Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Körfez Atatürk Anadolu Lisesi, Oruç Reis Anadolu Lisesi ve Herek Anadolu Lisesi, Kartepe Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi, Kandıra Anadolu Lisesi, Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —