Tarih: 14.07.2023 11:55

İlk olarak Gölcük Haber duyurmuştu MEHMET UZUNER BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Facebook Twitter Linked-in

İlk olarak Gölcük Haber duyurmuştu

MEHMET UZUNER BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP Genel Merkezi’nin yayınlamış olduğu kongreler takvimi sonrası, ilçelerde delege seçimleri sürerken CHP Gölcük İlçe Başkanlığı için Mehmet Uzuner, ilçe yönetim kurulu toplantısına katılarak adaylığını açıkladı.

‘HAYIRLI OLSUN’

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü’nde önümüzdeki günlerde yapılacak olan İlçe Kongresi’nde partinin sevilen ismi Mehmet Uzuner’in başkanlığa adaylığını ilk olarak Gazetemiz duyurmuştu. Mehmet Uzuner, adaylığını resmen açıkladı. Halen Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği devam eden Uzuner açıklamasında; ‘’2019 yılında yapılan yerel seçimler ile başlayan siyasi hayatımda yeni bir sayfa açmış bulunmaktayım. Dün gerçekleşen İlçe Yönetim Kurulu toplantısı ile Gölcük İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu açıkladım. Önümüzdeki sürecin ilçemize, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını dilerim.’’ dedi.

MEHMET UZUNER KİMDİR?

Mehmet Uzuner, 3 Haziran 1977 yılında İzmit’te dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Gölcük’te tamamladıktan sonra, sırasıyla; Satış Yönetimi ve Pazarlama, İletişim Fakültesi ve İşletme Fakültelerinden mezun oldu. Eğitim hayatından sonra iş hayatına atılan Mehmet Uzuner, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Millet İttifakı adına Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi seçilerek, mecliste yerini aldı. Halen inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette genel müdürlük ve sportif faaliyet gösteren başka bir şirkette yönetim kurulu başkanlığını yürüten Mehmet Uzuner, evli ve iki çocuk babasıdır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —