Tarih: 21.04.2024 13:36

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Facebook Twitter Linked-in

Gazetemizin eski Grafikerlerinden olan İlknur Sarıel ve eşi Emre Sarıel’in biricik oğulları Utku Sarıel 1 yaşına girdi. Oğullarının ilk doğum günü için özel hazırladıkları konsept ile kutlayan Sarıel ailesini bu güzel gününde ailesi ve sevenleri de yalnız bırakmadı.

Başiskele’de bulunan Balon Evi’nde kutladılar

Minik Utku’nun 1. Yaş doğum günü kutlamasına Sarıel çiftinin aileleri ve yakın dostları ve sevenleri katıldı. Başiskele’de bulunan Balon Evi’nde gerçekleştirilen doğum günü kutlaması ile 1 yaşını kutlayan Utku Sarıel’e olan ilgi ve alaka yoğundu. Kendisine alınan hediyeler ile mutlu olan minik Utku son derece sevimli hareketleriyle ilgi çekti.

Minik Utku doğum gününe katılanlara gülücükler saçarak teşekkür etti

Gazetemizin başarılı ve sevilen Grafikerlerinden olan ve doğum sonrası görevinden ayrılan İlknur Sarıel ile Gölcük Tersane Komutanlığı’nda görevli Emre Sarıel’in biricik oğulları Utku Sarıel 1 yaşına girdi. Oğullarının ilk doğum günü kutlaması için Başiskele’de bulunan Balon Evi’ni tercih eden Sarıel çifti, kendileri için özel olarak hazırlanan konsept ile minik Utku’nun ilk doğum gününü kutlamanın mutluluğunu yaşadılar.

Mutlulukları görülmeye değerdi

Minik Utku doğum gününe katılanlara gülücükler saçarak teşekkür ederken oğullarının birinci yaş günü kutlayan İlknur ve Emre Sarıel çifti bu güzel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ailelerine ve tüm dostlarına teşekkür etti.

Bizler de Gölcük Haber Gazetesi olarak minik Utku’nun yeni yaşını kutluyor, sağlıklı mutlu ve huzurlu nice yaşlar diliyoruz.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —