Tarih: 05.09.2022 12:26

İlkokul 1. Sınıf ve Anaokulu öğrencilerinin uyum eğitimleri başladı OKULLAR BİR BAŞKA GÜZELDİ

Facebook Twitter Linked-in

2022-2023 Eğitim ve Öğretim döneminde İlkokul 1.sınıf ve Anaokulu öğrencileri bu sabah ders başı yaptı. Gölcük’teki okullar minik öğrenciler ile renklendi. Öğrenciler bir hafta boyunca uyum eğitimi alacak.

Kaya, ‘Siz öğrencilerimin başarılı bir eğitim dönemi geçirmenizi diliyorum’

Gölcük Piri Reis İlkokulu’nda da minik öğrencilerin okullarına kavuşma heyecanı coşkuyla yaşandı. Sabah saatlerinde okullarına aileleri ile birlikte gelen öğrencileri Öğretmenleri karşıladı. Gölcük Piri Reis İlkokulu Bahçesinde öğrenciler için program düzenlendi. Okul Müdürü Güven Kaya, düzenlenen programda konuşma yaparak 2022-2023 Eğitim Öğretim Döneminde Okulları ile tanışan İlkokul 1. Sınıf ve Anaokulu öğrencilerine başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini diledi.

Heyecanları görülmeye değerdi

Okullarına kavuşan İlkokul 1. Sınıf ve Anaokulu öğrencilerinin heyecanları gözlerinden okundu. Velilerde Sınıflarda yerlerini alarak, Öğretmenleri ile tanıştı. Öğrenciler Öğretmenlerine, Öğretmenlerde Öğrencilerine kendilerini tanıtarak, ilk günlerini güzel ve keyifli bir şekilde geçirdi. Bizde Gazetemiz adına tüm Öğrencilere başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —