Tarih: 20.09.2020 09:55

İş İnsanı Köksal Turan İhsaniyespor Kadın Voleybol takımına sponsor oldu

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor’un eski futbolcusu İstanbul’da yaşayan İş İnsanı Köksal Turan, İhsaniyespor Kadın Voleybol takımına sponsor oldu.

İlçemizi 2. Lig Kadın Voleybol liginde başarı ile temsil eden Gölcük İhsaniyespor Kadın Voleybol takımı ile İstanbul’da sektörel anlamda yaptığı iş ile marka haline gelen Gölcükteki bağlarını koparmayan  Gölcüksporun eski futbolcusu Köksal Turan’ın sahibi olduğu Cadence Boya arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. İhsaniyespor 2. Başkanı Zafer Kanpara ve İhsaniyespor’un Voleyboldan sorumlu yöneticisi Merve Bayar ile Cadence Boyanın sahibi Köksal Turan arasında yapılan protokol ile 2. Lig’de mücadele eden İhsaniyespor Kadın Voleybol takımı 2020-2021 sezonunda Cadence Boya İhsaniyespor olarak mücadele edecek.

Turan,’İhsaniyespor’a adımızı vererek onlara gerekli katkıyı sağladığımızdan çok mutluyum’

Gölcükspor Eski Futbolcusu Cadence Boya’nın sahibi Köksal Turan “Gölcük benim yuvam, insan yuvasından yarı durur ama asla kopamaz. İş icabı İstanbul’da olsam da kalbim Gölcük’te olduğundan ilçemizi  başarı ile temsil eden İhsaniyespor’a adımızı vererek onlara gerekli katkıyı sağladığımızdan çok mutluyum. Çünkü karşımda,dürüst bir yönetim anlayışını benimseyen insanlar var. Kendi çabalarıyla büyük başarı sağladıkları ortada o yüzden Hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

Köksal ağabeyin böylesine anlamlı desteği ile bize inanları mahcup etmeyeceğiz’

Cadence Boya İhsaniyespor 2. Başkanı Zafer Kanpara, yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar kendi yağımızla kavrulduk.Çevremizdeki insanların kulübe maddi destek sağlamalarıyla bugünlere geldik. Bazen  tüm yönetici kadromuzla toplanıp elimizde, avucumuzda ne varsa paylaştık. Bu gün hayatımın en mutlu günü çocukluğumuzun ekol ismi  Köksal ağabeyin böylesine anlamlı desteği ile bize inanları mahcup etmeyeceğiz. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —