Tarih: 01.04.2019 15:07

İşeri seçimi Sarıbay ile değerlendirdi HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM

Facebook Twitter Linked-in

İşeri seçimi Sarıbay ile değerlendirdi

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM

31 Mart Yerel Seçimlerini, kendisini ziyarete gelen CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ile birlikte değerlendiren, Millet İttifakının CHP’li eski Gölcük Belediye Başkanı Adayı İsmet İşeri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Yaptığı açıklamada hayal kırıklığına uğradığını söyleyen İşeri, ‘Köylerden beklediğim oy oranını ne yazık ki alamadım’ dedi.

2019 yılında salladık, ama 2024 seçimlerinde mutlaka devireceğiz ve rövanşı alacağız

Bugün 12 ilçe içinde ilk olarak, CHP eski Gölcük Belediye Başkanı Adayı İsmet İşeri’yi ziyaret eden, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İşeri ile birlikte yaptığı değerlendirmede, AK Parti’nin devlet imkanlarını ve maddi olanaklarını iyi kullandığını ve bunun da kendileri açısından haksız bir rekabet ortamı yarattığın altını çizerek, “2014 yılında yapılan yerel seçimlerinde, bugünlerin sinyalini verdik. 2019 yılında salladık, ama 2024 seçimlerinde mutlaka devireceğiz ve rövanşı alacağız. Ben İşeri’nin ve ortağımız olan İYİ Parti’nin tüm yöneticilerine yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Seçim çalışmalarına en erken başlayan isim oldum

CHP İl Başkanı Sarıbay’dan sonra söz alan Belediye Başkan Adayı İşeri,  “Büyük bir sükutu hayale uğradım. Çünkü bana gösterilen ilginin karşılığını alamadım” diyerek, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü. “Öncelikle çok üzgün olduğumu ve seçmenlerimden, ortağımız İYİ Parti’den alamadığımız sonuçlar için özür dilerim. Seçim çalışmalarına en erken başlayan isim oldum. Yaklaşık 5 aydır, ekip arkadaşlarımla birlikte sahalarda elimizden gelenin en iyisini kısıtlı imkanlar dahilinde yapmaya çalıştık. Ama gerçeği söylemek gerekirse, özellikle köylerden isteğim sonuçları alamdım. Tam 18 köyden istediğimiz oylar gelmedi. Ve Yazlık, Karaköprü ve Çiftlik Mahallesinden gelen sonuçlar farkın açılmasına neden oldu. Ben kimseden tabiri caiz ise bin lira istemedim, sadece bir oy istedim. Ama olmadım. Bundan sonra hep birlikte nerede hata yaptık diye kendimizi sorgulayacağız. Seçimi kazan Cumhur İttifakı Adayı Yıldırım Sezer’e de ayrıca başarılar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —