Tarih: 24.02.2019 14:47

İşeri’ye Piyalepaşa’da müthiş karşılama COŞKULU MİTİNG GİBİ

Facebook Twitter Linked-in

İşeri’ye Piyalepaşa’da müthiş karşılama

COŞKULU MİTİNG GİBİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Gölcük Piyalepaşa Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı. İşeri, Piyalepaşa’da miting havasında karşılandı.

Piyalepaşa’ya akın ettiler

CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri’ye CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcıları Berna Çetin, Seda Oral, Nuri Top, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve partililer eşlik etti.

İşeri, ‘Gölcük bizi tercih edecek’

CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Piyalepaşa ziyareti hakkında şunları söyledi:  “Bugün Sayın İl Başkanımız Cengiz Sarıbay’ın da katılımıyla Piyalepaşa Mahallesi sakinleri ile buluştuk. Mahallelerimiz için yapacağımız projelerden, adaletli ve şeffaf belediyecilik anlayışımızdan ve emekçinin haklarını nasıl koruyacağımızdan bahsettik. Bizleri böylesine bir coşkuyla karşılayan herkese sonsuz teşekkür ederim. Ben inanıyorum ki 31 Mart akşamı Gölcük tercihini bizden yana kullanacak” şeklinde konuştu.

Sarıbay, ‘Bugün burada galibiyetin ayak sesleri duyuldu’

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Gölcük Belediye Başkan adayımız İsmet İşeri’nin Piyalepaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiği mahalle toplantısına gösterilen ilgi 31 Mart seçimlerinde yaşayacağımız galibiyetin ayak sesleri duyuldu” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —