9803,69%0,41
36,31% 0,07
37,98% 0,32
3442,74% 0,50
5664,59% 0,10
‘İŞKUR Gençlik Programı’ protokolü Vali İlhami Aktaş’ın himayelerinde, Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi arasında imzalandı.
Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin mezun olmadan iş hayatına adaptasyonlarını sağlamak amacı ile uygulamaya konulan ‘İŞKUR Gençlik Programı’ protokolü Vali İlhami Aktaş’ın himayelerinde, Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi arasında imzalandı.
1.750 öğrencin istihdam edilecek
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren ve daire başkanları tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, protokolün yapılacağı Rektörlük makamına geçti. Yapılan görüşme ve istişarelerin ardından 1.750 öğrencinin istihdam edileceği ‘İŞKUR Gençlik Programı’ protokolünün hayırlı olsun dilekleriyle Vali İlhami Aktaş ve protokol üyeleri tarafından imzalandı. Üniversite öğrencileri için hazırlanan İŞKUR gençlik programı ile Kocaeli Üniversitesi’nde aktif öğrenci kaydı bulunan gençler bir yandan üniversitedeki eğitimlerini sürdürürken diğer yandan kendilerini geliştirebilecekleri pek çok alanda bu programa dahil olabilecektir. Ayrıca katılacakları Ar-Ge faaliyetleri akademik ve bilimsel projeler gibi birbirinden farklı alanlarda bilgi ve deneyim kazanılacak programda 1.750 öğrenci istihdam edilecek.