Tarih: 25.04.2019 12:48

İsmail Ak, ihtiyaç sahipleri için giysi yardımında bulundu

Facebook Twitter Linked-in

İsmail Ak, ihtiyaç sahipleri için giysi yardımında bulundu

İlçemizde yaptığı yardımlar ile adından sıkça söz ettiren Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, yardım kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

Yetkililer, yardımlarından dolayı Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak’a teşekkür ettiler

Gölcük’ün sevilen isimlerinden ve yapmış olduğu yardımlar ile gönüllerde taht kuran Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Bir kamyon dolusu giysi yardımını Kandıra Belediyesi’ne teslim eden Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, giysi yardımında bulunanlara ayrıca teşekkür etti. Kandıra Belediyesi yetkilileri de yardımlarından dolayı Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak’a teşekkür ettiler.

Ak, “Ramazan gelmeden ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı yapılacaktır”

Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “İhtiyaç sahibi dostlarımız için öncelikle Şirinköy Mahallesi’ne çok teşekkür ediyorum. Bizlere her zaman destek oluyor. Dün bir kamyon dolusu giysi yardımını Kandıra Belediyesi’ne bıraktık. Bu giysiler ihtiyaç sahiplerine verilecek. Şirinköy İpek Yolu Mahallesi Muhtarımız Tuncay Genç ile birlikte Ramazan gelmeden ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı yapılacaktır. Yapmak isteyen bana bu numaradan ulaşabilir: 0535 776 33 89” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —