Tarih: 21.06.2019 13:37

İsmail Ak’ın yardım eli Trabzon’a ulaştı

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Esnaflarından Gönüllü itfaiyeci hayırsever İsmail Ak Trabzonlu 18 yaşındaki engelli gencin isteğini yerine getirerek, bir kez daha takdirleri üzerine topladı.

Gölcük İlçesinde hayırseverliliği ile tanınan İsmail Ak’ın bu hayırseverliğini duyan vatandaşlar Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak’ı arayarak yardım talebinde bulunuyor. Ak, ise elinden geldiği kadarıyla ihtiyaç sahiplerine yardım yapmaya devam ediyor.

18 yaşındaki engelli gencin yüzünü güldürdü

Hayırseverliği Trabzon iline kadar giderken burada 18 yaşındaki ismi verilmeyen bir engelli İsmail Ak’tan tekerlekli sandalye talebinde bulundu. İsmail Ak ise 18 yaşındaki gencin bu feryadına sessiz kalmadı ve engelli gencin isteğini yerine getirerek, tekerlekli sandalyeyi Trabzon’a gönderdi. Ak, gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Engelli gencimizin hayalini gerçek yapan hayırsever İşadamına sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler buna vesile olduysak ne mutlu’ diyerek mutluluğunu ifade etti.

Tüm Gölcüklü hayırseverlere teşekkür etti

Ak, “Türkiyemizde olduğu kadar İlçemizde ve çeşitli illerde de ihtiyaç sahibi insanlarımız vardır, bunları da bir şekilde bana ulaşıyorlar. Bende kendilerini kıramıyorum sosyal medya üzerinde yardım talebini Gölcük halkı görüyor ve yardımlarını bizlere getiriyorlar. Bende tüm hayırsever Gölcük halkına duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —