Tarih: 18.02.2024 14:47

İsmail Aynacı gördüğü ilgiden oldukça mutlu GÖLCÜK İYİ OLACAK

Facebook Twitter Linked-in

İsmail Aynacı gördüğü ilgiden oldukça mutlu

GÖLCÜK İYİ OLACAK

İYİ Parti’nin Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı kalabalık bir heyetle ziyaretlerini sürdürüp çeşitli toplantılara katılıyor, ziyaretler yaparken Gölcük’ü mahalle mahalle, sokak sokakta gezmeyi sürdürüyor.

“Gölcük büyük bir kent vizyonu olan bir yer”

Vatandaşlardan gördüğü ilgi ve alakadan oldukça memnun olan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı büyük bir moral bulmuş durumda. Umre’den gelen vatandaşları ziyaret eden, onun yanı sıra sivil toplum kuruluşlarına olan ziyaretlerini de aralıksız sürdüren İsmail Aynacı, “Gölcük İYİ olacak. Vatandaşlarımızda bizleri büyük bir samimiyetle karşılayıp samimi bir şekilde sohbet ediyorlar. Bundan son derece memnunuz.  Gölcük büyük bir kent vizyonu olan bir yer. Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri. Hepimizin bildiği gibi Gölcük aynı zamanda bir donanma ve tersane kenti” dedi.

“Yazlık’tan Ulaşlı’ya kadar Gölcük’ün tamamını kapsayan, her yerde önemli projelerimiz var”

Sözlerine devam eden Aynacı, “Yazlık’tan Ulaşlı’ya kadar Gölcük’ün tamamını kapsayan, her yerde önemli projelerimiz var. Bunları gittiğimiz her yerde anlatıyoruz ve göreve geldiğimiz andan itibaren 5 yıllık görev süremiz içerisinde de değerli vatandaşlarımızla birlikte onlarla tam bir dayanışma içerisinde tüm projelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —