Tarih: 26.12.2023 13:41

İsmail Aynacı İlçe Yönetimi ile vedalaştı ADAYLIĞI CUMARTESİ AÇIKLANACAK

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, 30 Aralık Cumartesi günü Saat 15.00’da İlçe başkanlığı görevine veda ederek aynı gün İlçe Yöneticilerinden helalleşerek Belediye Başkan Adaylığı için başvurusunu yapacağını belirtti.

İlçe başkanlığı görevine veda edecek

Başkan İsmail Aynacı İYİ Parti Gölcük İlçe binasında İlçe yönetim Kurulu Üyeleriile bir araya gelerek Adaylık konusundaki kararını açıkladı. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan İsmail Aynacı,31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere gireceğini ifade etti. 30 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 15.00’da İlçe binasında İlçe Başkanlığı görevine veda ederek Belediye Başkan Adaylık başvurusunu yapacağını söyleyen Aynacı İlçe yönetimindeki arkadaşlarımdan helallik alacağını belirtti.

‘Sokağın siyasetini de milletin derdini de biliyoruz’

Gölcük halkından da büyük teveccüh gördüğünü söyleyen Başkan İsmail Aynacı, ‘Biz Gölcük’te zaten aktif siyaset yapıyoruz. Adaylığım için Gölcük’ten ve çevremden yoğun ilginin de olması bu konuda verdiğim kararımın ne kadar doğru olduğunu göstermekte sokağın siyasetini de milletin derdini de biliyoruz.’

Her şey daha İYİ bir Gölcük için’

Başkan Aynacı, açıklamasının devamında, ‘Gölcük’e ve Gölcük Halkına gerçek hizmetin nasıl ve ne şekilde yapılacağını sözle değil bir birinden önemli projelerimizi hayata geçirerek icraat yaparak göstereceğiz. Gölcük İYİ insanlarla İYİ şeyler kazanacak. Çünkü bunları yapacak ekibimiz var. Her şey daha İYİ bir Gölcük için’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —