Tarih: 11.10.2023 12:28

İsmail Eşmeli yetkililere seslendi ‘KÖPEĞİMİ GERİ VERİN’

Facebook Twitter Linked-in

İsmail Eşmeli yetkililere seslendi

‘KÖPEĞİMİ GERİ VERİN’

Gölcük’te ikamet eden ve sokak hayvanlarına verdiği destek ile 7’den 70’e herkese örnek olan İsmail Eşmeli, komşusunun şikayeti üzerine çok sevdiği köpeğinin alındığını, köpeğinin yeniden kendisine verilmesini istedi.

‘Köpeğim asla saldırgan değil’

İsmail Eşmeli, yaşadığını iddia ettiği olayı şu şekilde anlatarak, yetkililere seslendi; ‘Akıl sağlığı yerinde olmayan komşumun şikayeti üzerine Kocaeli İl Tarım Müdürlüğü ekipleri Dumlupınar Mahallesi, 63. Sokak, No 8 adresinde bulunan köpeğimi saldırgan olduğunu iddia ederek aldılar. Köpeğim asla saldırgan değil. Köpeğim aksine benimle her yere gezen ve insanlara asla saldırmayan bir köpektir ve aksine insanları çok seven, sıcakkanlı bir köpektir.’

‘Tutanağa imza atmadım, saldırgan denilip götürüldü’

Eşmeli, ‘Köpeğimi almak için gelen yetkililer tutanak hazırlayarak, benden bu tutanağı imzalamamı istedi. Bende o tutanağa imza atmadım.  Belgeye imza atmadığım için köpeğime ‘saldırgan’ denilip, diğer köpeklerle birlikte alınarak, götürüldü. Gerçekten çok üzgünüm. Yetkililere sesleniyorum. Köpeğimi bana geri versinler. Kimseden mama istemem, bakımını ben yapar, yedirtir, doyururum. Köpeğimin durumunu çok merak ediyorum. Bu konuda isteğim yerine getirilirse çok mutlu olacağım’ diyerek isteğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —