Tarih: 18.01.2021 10:50

İsmail Yüksek Fenerbahçe’ye geri döndü ATAR, ‘İSMAİL FENERBAHÇE’NİN YILDIZI OLACAK’

Facebook Twitter Linked-in

Sezon başında büyük sükse yaparak Fenerbahçe’ye transfer olan Gölcükspor’un Yıldızı İsmail Yüksek, ligin ilk yarısında tecrübe kazanması için Balıkesirspor’a kiralanmıştı. Balıkesirspor’da çok iyi bir ilk yarı performansı gösteren İsmail Yüksek Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut’un da dikkatini çekti ve Gölcük’ün gururu İsmail Yüksek Fenerbahçe’ye geri çağrıldı. Gölcükspor’un bir dönem amigoluğunu yapan Adem Atar, İsmail Yüksek’in çok değerli bir kabiliyete sahip olduğunu belirterek, ‘İsmail kardeşim Fenerbahçe’ye ve Türk Sporuna uzun yıllar başarıyla katkı verecektir’ dedi.

Performansı ve hırsıyla Belözoğlu ve Bulut’un dikkatini çekti

Gölcükspor’da forma giydiği sezonlarda takıma önemli katkı sağlayan ve başarının önemli mimarlarının başında yer alan İsmail Yüksek kariyerini en önemli dönemini yaşıyor. Gölcük’ün gururu İsmail Yüksek başarılı performansı ve kabiliyeti ile Süper Ligin dev kulübü Fenerbahçe’nin dikkatini çekmiş, İsmail Yüksek Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Genç Yıldızın tecrübe kazanması için Fenerbahçe İsmail’i Balıkesirspor’a kiralamıştı. Burada da önemli bir performans gösteren İsmail Yüksek, Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut’un isteği ile takıma geri çağrıldı.

‘Fenerbahçe’nin vazgeçilmez futbolcusu olur’

Gölcükspor’un sevilen taraftarlarından ve Amigolarından Adem Atar İsmail Yüksek’in Türk Sporunun dev çınarı Fenerbahçe’ye çok iyi bir katkı sağlayacağını belirterek, ‘Benim için İsmail Yüksek geleceğin Emre Belözoğlu’su olacak. Çünkü İsmail kardeşim çok yetenekli, takımına tüm yüreği ile destek veren, savaşan bir futbolcudur. İsmail kardeşim yeteneklerini hırsıyla birleştirir, çok çalışırsa Türkiye’nin en yetenekli futbolcuları arasında yerini alır. Fenerbahçe gerçekten çok doğru bir transfer yapmıştır. Umarım İsmail kardeşim performansıyla takıma girerek, Fenerbahçe’nin vazgeçilmez futbolcusu olur’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —