Tarih: 08.01.2019 12:58

İsmet İşeri Emekli Uzmanları ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

İsmet İşeri Emekli Uzmanları ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer geçtiğimiz gün Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı ve Yönetimini ziyaret etti.

İşeri, ‘Emekli Uzmanların sorunlarını iyi biliyorum’

31 Mart Yerel seçimlerine yaklaşırken, Gölcük’te heyecan artıyor. İlçemizde belediye başkan adaylığı en erken açıklanan isim olan İsmet İşeri, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. İşeri, geçtiğimiz gün EMUZDER Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı ve Yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Emekli Uzmanların yaşadığı sorunları bildiğini ifade eden İşeri, her zaman Emekli uzman çavuşların yanında olacağını belirtti. Derneğin çalışmaları hakkında Başkan Kargı’dan bilgi alan İsmet İşeri, Kargı ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Kargı, teşekkür etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren EMUZDER Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı, ‘CHP Gölcük İlçe Başkanı Sayın Fikret Gürel, Belediye Başkan Adayı Sayın İsmet İşeri ve İlçe Yönetimi Derneğimize nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır. Belediye Başkan Adayı Sayın İsmet İşeri Gölcük ve halkı için yapacağı projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Belediye Başkan Adayı olan Sayın İsmet İşeri’ye Emekli Uzmanlar Derneği Gölcük Şubesi olarak, başarılar dileriz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —