Tarih: 17.03.2023 09:53

İsmet İşeri Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunu Genel Merkez’de yaptı ‘BU ZORLU YOLU HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ’

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ağabeyi konumunda olan ve parti içerisinde çok sevilen İsmet İşeri, geçtiğimiz aylarda Milletvekilliğine aday adaylığı için CHP Kocaeli İl Saymanlığı görevinden istifa etmişti. İsmet İşeri, Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Kocaeli Milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Genel Merkeze giderek başvurusunu gerçekleştirdi

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak isteyenlerin başvuru süreci devam ediyor. Milletvekili aday adayları, belirlenen tarih aralıklarında bağlı bulundukları siyasi partilere giderek resmi başvurularını gerçekleştiriyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde ise önceki dönem Kocaeli CHP İl Saymanı eski İlçe Başkanı İsmet İşeri, CHP Genel Merkezi’ne giderek aday adaylığı başvurusunu yaptı

İşeri, ‘Yolumuz açık olsun’

Milletvekilliği Aday Adaylığı konusunda açıklamada bulunan İsmet İşeri, ‘Bugün, Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti, “Hak, Hukuk, Adalet” şiarından vazgeçmeyen, ülkenin kurucu ve kurtarıcı partisi “Asırlık Çınar” Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Aday Adaylık başvurumu gerçekleştirdim.  İktidar ateşini Kocaeli’den yakacak, bu zorlu yolu hep birlikte yürüyeceğiz. Yolumuz açık olsun’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —