Tarih: 15.10.2018 13:58

İsmet İşeri saha çalışmalarına başladı

Facebook Twitter Linked-in

İsmet İşeri saha çalışmalarına başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanlık görevinden geçtiğimiz hafta istifa ederek Gölcük Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İsmet İşeri, kollarını sıvayarak saha çalışmalarına başladı.

Şirinköylü vatandaşlar ile bir araya geldi

CHP İl Başkanlığına verdiği dilekçesi ile resmi olarak CHP Gölcük İlçe Başkanlığından istifa eden İsmet İşeri,  Gölcük Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklaması ile birlikte kolları sıvadı ve saha çalışmalarına başladı. Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı İsmet İşeri, beraberindekilerle birlikte ilçemizin en kalabalık mahallelerinden olan Şirinköy’de saha çalışmalarına başladı. Aday adaylığını açıkladıktan sonra vatandaşlarla bir araya gelerek nasıl bir Gölcük istediklerini soran Aday Adayı İşeri, Şirinköy’de bulunan ve Şerafettin Büyükacar’a ait olan kahvehanesinde vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Projeler vatandaşların istekleri doğrultusunda hazırlanacak

2019 Mart ayında gerçekleşecek olan Belediye başkanlık seçimlerinde aday adayı olmak için CHP İlçe başkanlığından istifa eden ismet İşeri beraberindekilerle birlikte mahalle mahalle gezerek vatandaşların sıkıntılarını dinlemeye başladı. Belediye başkanlığı durumunda hayata geçireceği projeler hakkında fikir alışverişinde bulunan İşeri, vatandaşlara nasıl Gölcük istediklerini ve Gölcük Belediyesi’nden neler beklediklerini sorarak çalışmalarına yön vereceklerini ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —