Tarih: 09.02.2024 11:11

İsmet Oto’da araçlarınızın markası ve modeli ne olursa olsun

Facebook Twitter Linked-in

İsmet Oto’da araçlarınızın markası ve modeli ne olursa olsun

TÜM İŞLERİNİZ GARANTİ ALTINDADIR

İlçemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan İsmet Oto araç sahiplerinin bir numaralı adresi olmaya devam ediyor. Araçlarınızın markası ve modeli ne olursa olsun sizlere her anlamda hizmet verebilecek alt yapıya sahip olan İsmet Oto, uzman kadrosuyla Kaporta, Fırınlı Boya ve Mekanik servisiyle siz değerli müşterilerini hizmet etmenin onurunu yaşıyor.

Müşteri memnuniyeti ön planda tutuyorlar

İsmet Oto’da, araçlarınız servise gelmesinden itibaren konusunda bilgili ve tecrübeli personeller tarafından aracınız ile ilgili gerekli tüm hasar tespit çalışmalarını ve ekspertizleri yaparak araç sahipleri için en ideal çözümü sunuyor. İşletmeciliğini İsmet Kurt’un yaptığı İsmet Oto’da Kaporta-Boya, Gölcük’te tek orijinal boya kabini, Mekanik parça tedariki, Çelik Jant boyama, tampon tamiri, pasta cila, Anahtar teslimi araç toplama, Aksesuar takma, Kasko, Trafik dosya takibi, Kazalı araç takibi, dosya açma, Özel servis hizmetleriyle değerli müşterilerine hizmet etmektedir. Geniş servis ağıyla müşterilerine hizmet eden İsmet Oto, yaptığı tüm işlerde garanti vererek müşterilerini memnun ediyor. Araç sürücülerinin tercih ettiği mekan olan İsmet Oto tecrübe bilgi ve birikimleri ile tüm kazalı araçlarınızı sıfır kilometre gibi müşterilerine teslim ederek, müşteri memnuniyetini de ön planda tutuyorlar.

Tüm araçlar İsmet Oto garantisi altında

Dumlupınar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 52 Sokak No 3 adresinde müşterilerine en iyi hizmeti sunan İsmet Oto Kaporta-Boya-Mekanik Servisi hizmette sınır tanımıyor.  Markası ne olursa olsun İsmet Oto’ya getirdiğiniz tüm araçlar İsmet Oto garantisi altında. Araçlarınızı en kısa zamanda sorunsuz bir şekilde müşterilerine teslim edilmektedir. Tecrübe bilgi ve birikimleri ile araçlarınıza yeniden hayat kazandıran İsmet Oto kaporta deneyimli personeli ve güler yüzlü hizmetleri ile hizmette sınır tanımıyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —