Tarih: 27.11.2019 13:23

Ispanak 1 liradan satılıyor KORKU ALDIRMIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Ispanak 1 liradan satılıyor

KORKU ALDIRMIYOR

Geçtiğimiz haftalarda bir anda ülke gündemine oturan ıspanak hakkında çıkan söylentiler ıspanağa karşı olumsuz etkilerini göstermeye devam ediyor. İlçemizin en büyük semt pazarı olan Çarşamba Pazarı’nda Ispanağın kilosu bir liraya kadar düştüğü halde ilgi görmüyor.

3-4 liradan satılırken bir yoğun ilgi görüyordu

İlçemizin en büyük semt pazarı olan Çarşamba pazarı bu hafta havanın yağmurlu olmasına rağmen oldukça yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz haftalarda bir anda ülke gündemine oturan ıspanak hala etkisini kaybetmedi. Ispanağa bu iftira atılmadan önce 3-4 liradan satılan ve buna rağmen oldukça yoğun ilgi gören ıspanak fiyatı 1 liraya kadar düşmesine rağmen beklediği ilgiyi göremiyor. Pazarcılar ıspanakta her hangi bir sıkıntı yok demelerine rağmen vatandaşlar ıspanağa karşı olan tedirginliklerini üstlerinden atmış değiller.

Çarşamba pazarında diğer sebze meyve fiyatları

Maydanoz 1 lira, Kıvırcık 2 lira, Dereotu 1 lira, Ispanak 1- 2 lira, Pırasa 3 lira, Mandalina 3 kilo 10 lira, Domates 3-5 lira arası, Patlıcan 3,5 lira, Salatalık 5 lira, Üzüm 8 lira, Elma 5 lira, Ayva 5 lira, Yerli muz 7,5 lira, Fasulye 7 lira, Patates 5 kilo 10, Soğan kilo 1,5 lira, Kereviz 2,5 lira, Limon kilo 3 lira




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —