Tarih: 16.09.2022 09:48

‘İstanbul Çiğköfte’ hizmetiyle vatandaşların beğenisini topluyor ‘KALİTEMİZLE İDDİALIYIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşısına açılan İstanbul Çiğköfte hizmete girdiği kısa sürede kalitesiyle vatandaşların dikkatini çekiyor. İşletme Sahipliğini Emekli Hava Astsubay Nejdet Durak ve oğlu Emekli Deniz Astsubay Murat Durak’ın yaptığı İstanbul Çiğköfte Gölcüklüleri dükkanlarına davet ediyor.

Müşterilerini davet ediyorlar

Yenilen yüzüyle Gölcüklülerin hizmetine sunulan işletmeyi Durak ailesi birlikte işletiyor. Durak ailesi Deniz Kuvvetlerinde görev yaptıkları dönemde Gölcük’e geldiklerini, ilçemizi çok beğendiklerini ve bu sebeple buraya yerleşme kararı aldıklarını belirtti. Aynı zamanda Hukuk Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi olan işletme sahiplerinden Murat Durak, eşiyle birlikte aynı sınıfta okuduklarını, eğitimle hep iç içe olduklarını, ticaretin 2. Planda olduğunu, ‘’İhtiyaç sahibi bir çocuğun eline karşılıksız verilen tek bir kalemle ışıldayan gözlerini görmenin paha biçilemez mutluluğunu yaşıyoruz’ diye konuştu.

Piyasanın yarı fiyatına

Kırtasiyenin yanında bu sefer de gıda sektöründe Avrupa’da isim yapmış ülkemizin sayılı markaları arasında yer alan ‘’İstanbul Çiğköfte’’ bünyelerine dahil eden aile, sıradan bir çiğköfte konsepti dışında cafe şeklinde dizayn ettikleri şık işletmelerinde içerisinde kereviz ve ceviz ile ‘’21 çeşit baharat’’ bulunan ‘’acılı lokum’’ sloganlı çiğköftelerini neredeyse rakiplerinin yarı fiyatına sunuyorlar. Kaliteli hizmet anlayışı Gölcük’e en iyi hizmet verme hedefinde oldukların belirten İşletme Sahiplerinden Murat Durak, ‘Gölcüklüleri işletmemize davet ediyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —