Tarih: 25.07.2019 15:12

İşten çıkarıldı, bunalıma girdi, ailesine mektup yazdı ve KENDİNİ CEVİZ AĞACINA ASTI

Facebook Twitter Linked-in

İşten çıkarıldı, bunalıma girdi, ailesine mektup yazdı ve

KENDİNİ CEVİZ AĞACINA ASTI

Gölcük İhsaniye Çiftlik Mahallesi Kavanium Evleri karşısında bulunan bir bağda dün bir kişi kendini ceviz ağacına asarak intihar etti. Bir süredir işsiz olduğu  ve bunalıma girerek ailesine mektup bırakarak intihar ettiği öğrenilen  A. K. Evli ve 2 çocuk babasıydı.

İntihar öncesinde eşine ve 2 çocuğuna mektup yazdı

 Edinilen bilgi ve iddialara göre olay, Gölcük İhsaniye Çiftlik Mahallesi’nde meydana geldi. Yeşillik alanda bulunan ceviz ağacında asılı erkek cesedi bulan vatandaşlar olayı hemen Polis’e haber verdi.  Olay sonrası bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede intihar eden kişinin 37 yaşındaki A. K. olduğu tespit edildi. Bulanıma giren 37 yaşındaki A. K.’nin intihar öncesinde eşine ve 2 çocuğuna mektup yazdığı ve daha sonra yeşil alanda yanında getirmiş olduğu iple kendini ceviz ağacına asarak hayatına son verdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

A. K.  iddialara göre Hisareyn Kavanium sitelerinde yöneticilik yaparken işten çıkarılmasının ardından bunalıma girip intihar ettiği öne sürüldü. Olay yerindeki incelemenin ardından şahsın cansız bedeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —