Tarih: 16.08.2018 14:26

“İSTİKLALİMİZE VE İSTİKBALİMİZE SAHİP OLAMAYACAKSINIZ”

Facebook Twitter Linked-in

SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral’dan önemli mesaj

“İSTİKLALİMİZE VE İSTİKBALİMİZE SAHİP OLAMAYACAKSINIZ”

Sivil Memurlar Sendikası(SİME-SEN) Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral ülkemizin içinde bulunduğu durum hakkında gelen merkez tarafından yayınlanmış olan deklerasyonu paylaşarak genel merkezlerininin ardasında olduklarını ifade etti.

 

SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral yapmış olduğu açıklamada, “SİME-SEN Kocaeli Şube Yönetim Kurulu olarak ülkemiz üzerine oynanan oyunların farkındayız, ülkemize uzanan kirli ve hain ellerin kırılması ve alçak ellerin tersine döndürülmesi adına Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Genel Merkez Yönetim Kurulumuzun  yayınlamış olduğu deklerasyon olan” İSTİKLALİMİZE VE İSTİKBALİMİZE SAHİP OLAMAYACAKSINIZ… Güçlü ve Bağımsız TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ üzerinde emelleri olan, dahili veya harici ülke veya bünyeler tarafından, kirli hesaplar içerisine girilerek Devlet bünyesinde paralel yapı oluşturulmaktadır.

Ülkemizin toprak bütünlüğüne terör örgütleri ile müdahale edilerek başarılı olamayanlar, ülkemize ekonomik savaş açarak Türk parasının değersizleştirerek alım gücünün azaltılması, tarımsal olarak üretimin engellenmesi, özel sektörümüzün iş kapasitesinin azaltılması, Yerli mallarımızın kabul edilmemesine yönelik yaptırımlar ve benzeri yöntemlerle İstiklalimize ve İstikbalimize saldırılar düzenlemektedir. Bu ve buna benzer uluslararası müdahaleler sonucu emperyalist ülkelerin ve işbirlikçilerinin güçsüz ülkeler üzerinde uyguladığı politikalarla dünyada 815 milyon insan açlıkla mücadele etmektedir. 98 yıllık Cumhuriyet dönemimizde ve tarihimizde bütünlüğümüze, milli varlığımıza, örf, adet ve toplumsal yapımıza saldırılar tarihin hiçbir döneminde hiç bitmemiştir. Buna rağmen Türkiye halkının tek talebi istikrarın sürekli olduğu huzurlu, gelişmiş, müreffeh ülke hedefidir. Tarih boyunca düşmana korku salan ülkemizin en büyük zenginliği insan yapısı olan toplumumuzun vatanı ve milleti söz konusu olduğunda, gönül hudutlarının bir ölçütü olmadığı bilinmelidir. Vatan savunmasında verdiğimiz şehit sayımız dünya üzerindeki bazı ülkelerin toplam nüfusuna eşit ya da daha fazlası konumundadır. Bundan dolayıdır ki tarihinde devlet kurup devlet yıkan başka bir millet bulunmamaktadır. Ülkemizde en fazla şehit sayısına sahip kurumların birer devlet memurları olarak soğuk savaşa ve ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyun ve projelerinden dolayı düşmanlığımızı kazanmış ülkelere karşı yapılacak her türlü hamlede görevimizin başında, Devletimizin yanındayız. Her Kademedeki kamu görevlisi bu Mili Mücadeleye destek vermekle yükümlü olmalıdır. Fedakarlık edilmesi gereken hususlarda tereddüt edilmeden gerekli katılım sağlanacaktır.

Bu bağlamda; üyelerimizin ve mesai arkadaşlarımızın katılımı ile;

a.) Amerika ve İsrail mallarına karşı boykot yapılarak ürünlerin alınmaması,

b.) Tüketim gereçlerinde Amerika ve İsrail menşei olan ürünlerin tercih edilmemesi,

c.) Özellikle döviz ile alım satım yapılmaması, varsa dövizlerin elden çıkarılarak Türk Lirasına itibar kazandırılması

ç.) Petrol türevi yakıtların en az seviyede kullanılması,

d.) Yazılı ve görsel basında spekülatif beyanlarla muhatap olunmaması,

e.) Amerika ve İsrail’e düzenlenen gezilere katılınmaması,
sağlanacaktır.

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Yönetim Kurulu olarak tüm Kamuoyuna duyurulur” mesajının arkasında olduklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —