İSU, 2023 yılında Gölcük’te 79 Milyon Liralık ALTYAPI YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, 2023 yılında il genelinde birçok altyapı çalışması gerçekleştirdi. Bu kapsamda Gölcük ilçesinde yapılan altyapı çalışmalarında 79 milyon 161 bin Türk lirası harcama ile toplamda 29 bin 316 metre uzunluğunda yeni altyapı hatları ve depo imalat çalışmaları gerçekleştirdi.
ALTYAPI TALEPLERİNE KALICI ÇÖZÜM
Nüfusu her gün artan Gölcük ilçesi, donanma kenti olmasının yanında bünyesinde barındırdığı serbest bölge ve fabrikalar ile dinamik bir yaşam merkezi olmaya devam ediyor. Kent genelinde olduğu gibi küresel ısınma ve iklim değişikliğine karşı önlem almak, içme suyu kayıplarını azaltmak ve artan nüfus talebine cevap verebilmek için ilçedeki çalışmalarına kesintisiz olarak devam eden İSU Genel Müdürlüğü, 2023 yılında 79 milyon 161 bin Türk lirası harcayarak toplamda 29 bin 316 metre uzunluğunda yeni altyapı hatları ve depo imalat çalışmalarını başarıyla tamamladı.
GÖLCÜK’TE BİRÇOK MAHALLESİNDE ALTYAPI SEFERBERLİĞİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, 2023 yılı yatırım programı çerçevesinde Gölcük ilçesinin Donanma, Atatürk, Cumhuriyet, Turgut Özal, İcadiye, Selimiye, Sıretiye, Eski Ferhadiye, İhsaniye, Halıdere ve Ulaşlı Mahalleleri başta olmak üzere çeşitli altyapı çalışmalarını tüm mahallelerde başarıyla gerçekleştirdi. İSU Genel Müdürlüğü ilçede ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarında gerçekleştirdiği bu çalışmalarında 15 bin 195 metre yeni içme suyu hattı, 11 bin 328 metre yeni kanalizasyon hattı ve 2 bin 761 metre yeni yağmur suyu hattı ile toplamda 29 bin 284 metre uzunluğunda yeni altyapı hatlarını inşa ederek işletmeye aldı. Ayrıca 2 adet yeni içme suyu deposunun inşa edilerek hizmete alındığı ilçede dere ıslah çalışmaları da gerçekleştirildi.
2024 YILINDA YATIRIMLAR DEVAM EDECEK
Gölcük ilçesinde 2024 yılı yatırım programı kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam edecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, çalışmalar kapsamında yeni içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları ile dere ıslahı ve su depo inşa çalışmaları gerçekleştirecek.









KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU
AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU
BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK
GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
Yükleniyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,31% 0,24
-
EURO
50,83% 0,05
-
GRAM ALTIN
6645,01% -2,97
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43




