Tarih: 01.03.2021 14:21

İSU Ekipleri bu hafta sonu da boş durmadı ARIZALAR GİDERİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

İSU Ekipleri bu hafta sonu da boş durmadı

ARIZALAR GİDERİLDİ

Covid- 19 Pandemisi tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağında İSU Gölcük Şube Müdürlüğü ekipleri bu hafta sonu da arıza bakım onarım ve şebeke imalat çalışmalarına devam etti. Ekipler birçok alanda meydana gelen arızalara müdahale ederek onarım çalışmalarını gerçekleştirdi.

İSU Gölcük Şubesi ekipleri hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında boş durmayarak ilçe genelinde belirlenen arızalara müdahale ederek arıza bakım onarım ve şebeke imalat çalışmalarına devam etti. ekipler yasak nedeniyle oldukça sakin olan cadde ve sokaklarda gerekli onarım ve bakımları daha rahat bir şekilde gerçekleştirdiler.

“İSU Gölcük Şubesi olarak çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam edeceğiz”

İSU Gölcük Şube Müdürü Hüseyin Denizli ve Şantiye Şefi Mehmet Akif Alponat yapılan çalışmaları yakından takip ederken yaptıkları açıklamada, “ Covid- 19 Tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağında ekiplerimizle saha da çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Bu hafta sonu ekiplerimizle birlikte  Yazlık Merkez Mahallesi İkiz Caddesi yeni kanalizasyon şebeke imalatı,Yeni Ferhadiye Köyü  yangın hidrantı arızasından dolayı değişim çalışması,  Halıdere Yalı Mahallesi içme suyu şebeke arızası,  Hamidiye içme suyu isale hattı arızası,  Merkez Mahallesi Preveze Caddesi ve 19 Mayıs caddeleri kanalizasyon hat temizlik çalışmaları Ulaşlı ve Halıdere beldelerinde içme suyu kaynak tespiti ve projelendirme çalışmalarını gerçekleştirdik. İSU Gölcük Şubesi olarak çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam edeceğiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —