Tarih: 09.10.2018 12:09

İSU’DAN PERSONELİNE ĞİTİM

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli’nde abonelerine içme ve kullanma suyu temin ederek modern altyapı hizmetleri sunan İSU Genel Müdürlüğü, hizmet verdiği müşterileri ile ilişkilerini geliştirmek için personeline eğitimler veriyor.

Doğrudan vatandaşlara yönelik hayati hizmetler sunan ve halkla İlişkilerin önemini göz önünde bulunduran İSU Genel Müdürlüğü, kurumların dışarıya açılan penceresi olan ve vatandaşlarla doğrudan iletişim halinde 7 gün 24 saat hizmet veren  Alo 185 Çağrı Merkezi personeli ile Yönetici Asistanlarına yönelik etkili iletişim eğitim programı düzenledi.

Eğitimler; “Telefonda Etkili İletişim Teknikleri, Vatandaş Şikayet Yönetimi, Zor Vatandaşlar ve Zor Durumlarla Başa Çıkma”  gibi konu başlıklarından oluşuyor. İSU Merkez Laboratuvarı Toplantı Salonu’nda gruplar halinde gerçekleştirilen eğitimler, iki hafta sürecek.

Hızla değişen dünyaya ayak uydurmak adına yaşanan bu değişime kayıtsız kalmak istemeyen Kurum, modern hayata entegre olan ve zamanla anlayışları değişen vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına gerekli tedbirleri alıyor. Kurum, Kocaeli için akılcı ve modern yatırımlarını eğitim kalitesi her geçen gün yükselen personeli ile yapmanın gururunu yaşıyor.

 


Orjinal Habere Git

— HABER SONU —