İSU’DAN SAHİL OTOPARKINA KALICI VE ETKİLİ ÇÖZÜM
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, küresel iklim değişikliğinin etkileriyle artan ani ve şiddetli yağışlara karşı kalıcı ve modern çözümler üretmeye devam ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, küresel iklim değişikliğinin etkileriyle artan ani ve şiddetli yağışlara karşı kalıcı ve modern çözümler üretmeye devam ediyor. İSU, İzmit sahilinde yer alan büyük otopark alanına inşa ettiği modern terfi istasyonu sayesinde yoğun yağışlar sırasında bölgede yaşanan su baskınlarının önüne geçerek can ve mal güvenliğini sağlamayı amaçlıyor.
MODERN SİSTEM İLE SU BASKINLARI ÖNLENECEK
Özellikle deniz seviyesine yakın bölgelerde yaşanan su taşkınları, şehir sakinlerini zor durumda bırakabiliyor. Bu duruma karşı harekete geçen İSU Genel Müdürlüğü, sahilde yer alan büyük otopark alanına etkili ve kalıcı çözüm sağlayacak bir proje başlattı. Proje kapsamında, ani yağışlarda meydana gelen su birikintilerini ve taşmaları önlemek amacıyla tahliye sistemi kuruluyor. Bölgeye inşa edilen modern terfi istasyonu sayesinde yağışların yoğun olduğu dönemlerde suyun hızla tahliye edilmesi sağlanarak olası su baskınlarının önüne geçilecek.
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE KARŞI GÜÇLÜ ALTYAPI
İSU, benzer risk taşıyan bölgeler için de örnek teşkil edecek bu çalışması ile hem vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkileyen durumları ortadan kaldırmayı hem de şehrin altyapısını iklim değişikliğinin getirdiği olumsuz koşullara karşı güçlendirmeyi hedefliyor.
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
Yükleniyor
-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,21% 0,05
-
EURO
51,16% 0,32
-
GRAM ALTIN
7094,00% -0,26
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00



