Tarih: 03.07.2018 12:25

İYİ Kİ DOĞDUN NURETTİN MERT

Facebook Twitter Linked-in

En küçük Şenemre 1 Yaşında

İYİ Kİ DOĞDUN NURETTİN MERT

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Afşin Şenemre’nin oğlu Nurettin Mert Şenemre geçtiğimiz gün 1 yaşını kutladı.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’nin torunu, Genel Yayın Yönetmenimiz Afşin Şenemre’nin oğlu Nurettin Mert Şenemre geçtiğimiz gün 1 yaşına bastı. Şenemre ailesinin en minik ferdi olan Nurettin Mert Şenemre’ye babası Afşin Şenemre tarafından ailesi, dostları ve yakınlarının da katıldığı doğum günü kutlaması yapıldı. İmtiyaz Sahibimiz Nurettin Şenemre’nin evinde yapılan kutlamaya, Nurettin Mert Şenemre’nin amcası Vecdi Şenemre, eşi Sema Şenemre, kuzeni Rauf Doruk Şenemre, Nurettin Canan Şenemre, Naciye Verit, Afşin Şenemre’nin amcası Şevket Verit, halası ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nebiye Azak, eşi Hakan Azak, Afşin Şenemre’nin kuzenleri Begüm ve Betül Azak, Nurettin Şenemre’nin Yengesi Fatma Berra Şenemre, yeğeni Barlas Şenemre, Canan Şenemre’nin yakın dostu Günay Gönenç, Afşin Şenemre’nin yakın dostları Soner Toptaş ve Ferdi Kanbur katıldı.

MİNİK ŞENEMRE MİSAFİRLERİ MEST ETTİ

Şenemre ailesinin en minik Ferdi Nurettin Mert Şenemre ise doğum gününe katılan misafirleri mest etti, şirin ve sempatik tavırlarıyla herkesin ilgi odağı olan minik Şenemre misafirleri kendisine hayran bıraktı. Yaşını karışlayan minik Şenemre kendisine hediye edilenleri dikkatle inceledi.

NURETTİN ŞENEMRE “ DÜNYADAKİ EN GÜZEL SEVGİ”

Adaşım Nurettin Mert’in ailemiz ve dostlarımız ile birlikte yeni yaşını kutladık, minik Mert her zaman ki vakur duruşuyla misafirlerimizi kendine hayran bıraktı, dünya da ki en güzel sevgi olan torun sevgisini yüce Allahın bana iki oğlum tarafından tattırması sebebiyle her gün şükrediyorum, herkese de bu sevgiyi tattırmasını diliyorum” şeklinde düşüncelerini ifade ederken, Nurettin Mert Şenemre’nin Babaannesi Canan Şenemre ise şunları dile getirdi,

CANAN ŞENEMRE “BU SEVGİ TARİF EDİLEMEZ”

Yıllarımızı evlatlarımızı hayırlı bir şekilde büyütmek için çabaladık, şimdi ise onların evlatlarının olduğunu görmek, onları büyütme çabası içerisinde olmak ayrı bir keyif ayrı bir mutluluk, geçen sene bugün Nurettin Mert hayatımıza renk kattı, iyi ki de o rengi kattı, Allah tüm herkese torun sevgisini tattırmayı nasip etsin”dedi.

Minik Nurettin Mert Şenemre doğum günü pastasını ailesi ve babası Afşin Şenemre ile üflerken, pastanın kesilmesinin ardından, Nurettin Mert babası ile birlikte ilk hediyelerini kabul etti. Özellikle Afşin Şenemre’nin yakın dostları Ferdi Kanbur ve Soner Toptaş ile iyi anlaşan minik Şenemre babası Afşin Şenemre ile birlikte keyifli dakikalar geçirdi.

Bizlerde Gölcük Haber Gazetesi ailesi olarak Şenemre ailesinin en minik ferdi olan Nurettin Mert Şenemre’nin yeni yaşını kutluyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bereketli bir ömrü olmasını Allah’tan diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —