-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,19% 0,15
-
EURO
50,61% -0,63
-
GRAM ALTIN
7161,53% -0,61
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘GÖLCÜK, KOCAELİ’NİN MUTLU ŞEHRİ OLACAK’
İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, seçim çalışmaları doğrultusunda Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Nedret Yakay ve Yöneticiler ile bir süre görüşüp sohbet etti. Yapılan ziyaretten oldukça memnun kalan Dernek Başkanı Nedret Yakay, Belediye Başkan Adayı Aynacı’ya teşekkür edip başarılar temennisinde bulundu.
AYNACI’DAN SOSYAL HAYAT VURGUSU
İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı ziyarette, Gölcük Belediye Başkan Adayı olarak seçildiğinde neler yapacakları konusunda bilgiler verdi. Aynacı, ‘Gölcük 17 Ağustos 1999 tarihinde asrın felaketini yaşamış bir ilçedir. O günlerden bu günlere geldiğimizde şöyle bir geriye baktığımızda Gölcük’ün ne kadar geri kaldığını ihtiyaç duyulan konularda nasıl çözüm üretilmeyerek mağdur olduğunu biliyoruz ve görüyoruz. Artık Gölcük’ün ve Gölcük halkının mutlu olmasını, huzurlu olmasını, modern yapılara kavuşmasını, sosyal hayatın devamlılığını sağlayacak yatırımlara kavuşmasını istiyoruz’ dedi.
‘GÖLCÜK’E YENİ BİR VİZYON KAZANDIRACAĞIZ’
Başkan Adayı Aynacı, Gölcük halkımızın 31 Mart yerel seçimlerinde bize güvenip yetki verdiği andan itibaren var gücümüzle çok çalışıp hazırladığımız projelerle Donanma Kenti Gölcük’ün, Kocaeli’nin mutlu şehri olmasını sağlayacağız. İsmail Aynacı, sen bunları nasıl yapacaksın diye sorabilirsiniz. Yılmaz Büyükerşen, 25 yıldır Eskişehir’in Belediye Başkanı. Bakanı hiç olmamış ama insanların mutlu olma oranı en yüksek ilin Belediye Başkanı. Çünkü onun vizyonu var. Biz de bu vizyonla insanımızı mutlu edeceğiz. Biz de vizyoner bir bakış açısı ile ilçemize hak ettiği değeri vereceğiz ve Gölcük’ümüze yeni bir vizyon kazandıracağız dedi.
‘ADA BAZLI KENTSEL DÖNÜŞÜME MÜSAADE EDECEĞİZ’
Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, Gölcük daha güzel bir şehir olacak. Yaklaşık 25 yıl önce çoğu vatandaşımız, enkaz altında kalmıştı. Depremi unutmamalıyız. Biz deprem hazırlığını ön projemiz olarak ciddi bir çalışma yapacağız. Yorgun binalar konusunda adımlarımı atacağız. Biz ada bazlı kentsel dönüşüme müsaade edeceğiz. Burada müteahhit projeye girerse bakanlığın verdiği izinle düzgün bir dönüşümün önünü açacağız. İnsanımızı ölümü beklemekten kurtaracağız. Binasına izolatör koyarsa yüzde 35 olan imar iznini yüzde 50’ye çıkaracağız. Vatandaşımızı sağlıklı bir binalara kavuşturacağız. Bizim Gölcük’ten başka gidecek bir yerimiz yok ve bizler Gölcük’ü çok seviyoruz. Gölcük bizim aşkımız’ dedi.




SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
Yükleniyor



