Tarih: 07.01.2020 13:10

İYİ Parti Değirmendere Pazarı için soruyor GÜNÜ MÜ DEĞİŞİYOR?

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Değirmendere Pazarı için soruyor

GÜNÜ MÜ DEĞİŞİYOR?

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, haftalık toplantısını bugün parti binasında gerçekleştirdi. Başkan Aynacı, gündemi değerlendirirken, hem Pazarcılar Odası’na hem de belediyeye önemli sorular sordu.

 ‘Üyelerimizin isimlerini askıya çıkarttık’

Kongre takvim süreci hakkında bilgi veren Başkan Aynacı, ‘’Üyelerimizin isimlerini askıya çıkarttık. 19 Ocak Pazar günü sabah saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında mahalle delege seçimlerimiz var. 3 gün delege askı süremiz var. Bu süre doldurulduğunda Şubat’ın ilk haftasında ilçe seçim kuruluna başvurumuz olacak. Şubat ayının sonunda 2. Olağan Toy’umuzu gerçekleştireceğiz. Kongremizi tarihi önümüzdeki günlerde belirlenecek’ dedi.

Pazarcıların durumu ne olacak?

Belediye Meclis Toplantısı’nda duble yol projesi kapsamında sıkıntı yaşayan esnaflarımızın dertlerini meclise taşıdık. Bu konu ile ilgili bir çalışma yapılıp yapılmadığını sorduk. O bölgede esnaf gerçekten çok sıkıntılı. O bölgeye mutlaka geçici çözüm gerek. Daha cevap beklenen Değirmendere Otoparkı konusu var. Pazarcıların durumu ne olacak? Ne pazarcılar Odası’ndan ne de Belediye’den bir cevap var. Ortalıkta Pazarcılara gün değişikliği konusunda baskı yapılıp pazarcı sayılarının azaltılması hakkında bilgi dolaşmaktadır. Gerekli açıklamayı hem Belediye’den hem de Pazarcılar Odası’ndan bekliyoruz. Bu konu uzadıkça rahatsızlık yaratacaktır. Eğer Pazarcılara yer bulunamıyorsa yeni bir yapılsın’ diyerek açıklamalarını bitirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —