Tarih: 09.08.2020 12:22

İYİ Parti Değirmendere Sahili’nde üye çalışması yaptı ‘GÖLCÜK’E İYİ’LİĞİ GETİRECEĞİZ’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı saha çalışmalarının yanı sıra üye çalışmalarını da sürdürüyor. İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve partililer geçtiğimiz Değirmendere Sahiline açtıkları stant ile üye çalışması yaptı. Başkan Aynacı, Değirmenderelilerin üye stantlarına yoğun ilgi gösterdiklerini belirterek, ‘Halkımızın İYİ Parti’ye olan teveccühünden çok memnunuz’ dedi.

‘Partimize teveccüh her geçen gün daha da artmaktadır’

Gerçekleştirdiği birçok toplantıda İYİ Parti’nin seçimden seçime çalışan parti olmadığına vurgu yapan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘Partimizin son açıklanan anketlere baktığınızda oy oranlarımızın arttığı görülmektedir. Sayın Genel Başkanımızın dik duruşu, partimizin halkımızla iç içe oluşu bunda en büyük etken’ dedi. Başkan Aynacı ve ekibi Değirmendere Sahilinde üye çalışması yaparak, vatandaşları partilerine davet etti.

‘Desteğiniz bize güç vermektedir’

Üye çalışması hakkında da açıklama yapan Başkan Aynacı, ‘İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak biz geniş bir aile olmaya, İYİ’ler kervanını büyütmeye devam ediyoruz. Desteğiniz bize güç vermektedir. Biz sizlere ulaşmak için her koşulda çalışıyoruz. Cesur vatandaşlarımızı tebrik ediyor, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gölcük’e İYİ’liği getireceğiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —