Tarih: 30.01.2024 12:23

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘GÖLCÜK’ÜN GELECEĞİ İÇİN DESTEK İSTİYORUM’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, yerel seçim sürecinde yaptıkları çalışmalar ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, İnsana dokunan projeler hazırladık bu çalışmalarımızla Gölcük için İYİ bir hizmet ve İYİ projeler kazandıracağız dedi.

İlçe Başkanlığı görevini 6 yıl boyunca ekibimizle birlikte yaptık’

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, İlçemizde İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevini 6 yıl boyunca ekibimizle birlikte yaptık. Bu sürecin bir yılı geçmiş dönem belediye başkanı Mehmet Ellibeş, geriye kalan 5 yılın tamamı da Ali Yıldırım Sezer döneminde gerçekleşti. Bu anlamda belediyeyi ve çalışmaları, işlerin nasıl yürütüldüğünü iyi bilen biriyim. Fakat baktığımız zaman Gölcük’e verilen sözlerin tutulmadığını görmekteyiz’ dedi.

‘Gölcük’e İyi Hizmet, İyi Projeler Kazandıracağız’

Başkan Aynacı, ‘Siyasi partiler adaylarını çıkarır, adaylar beyannamelerini açıklar, bu beyannameler de 5 yıllık süreçte nelerin yapılacağını halkımıza göstermiş olur. Fakat mevcut belediye başkanının beyannamesine bakınca çoğu projenin gerçekleştirilmediğini görmekteyiz. 20 senedir iktidarda olan partinin beyannamesinde gösterdiği çoğu çalışmanın tamamlanmamış ve hatta yapılmamış olması, Gölcük halkımıza ihanetten başka bir şey değildir. Halkımızın, Gölcük’ün heba olacak bir beş yılı daha yok. Bundan ötürü Gölcük’e oy verilmesini istiyor, tüm halkımızı partimiz çatısı altında buluşmaya davet ediyor ve Gölcükün geleceği için halkımızdan destek istiyorum dedi.

‘Gölcük’ün katma değerini arttıracak projeler hazırladık’

Başkan Aynacı, ‘Seçim çalışmalarımız kapsamında projelerimizin tümünü tamamlamış durumdayız. Halkımız, projelerimizi gördüğü zaman gerçekten bizlere oy vermek için sandık gününü bekleyecek. İçi boş, halkımızı avutacak, günü geçirecek projelerle değil, bizzat halkımızın refah seviyesini yükseltecek, ilçemizin katma değerini arttıracak, insanımıza dokunan projelerimiz var. Şubat ayı ortasında da aday ve proje tanıtım toplantımızı gerçekleştireceğiz. Burada halkımıza her şeyi aktaracağız ve seçimi gerçekten kazanmak istediğimizi göstereceğiz. Gölcük iyiyi hak ediyor ve bunu da gerçekleştirecek olan bizleriz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —