• BIST 100

    10924,53%-1,34
  • DOLAR

    42,20% 0,24
  • EURO

    48,86% 0,30
  • GRAM ALTIN

    5429,94% 0,77
  • Ç. ALTIN

    9007,06% 0,59

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı “İLK OY İLK TERCİH ÇOK ÖNEMLİ”

Genel 13.03.2024 12:13:52 0
İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı “İLK OY İLK TERCİH ÇOK ÖNEMLİ”

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı

“İLK OY İLK TERCİH ÇOK ÖNEMLİ”

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, seçim çalışmalarını gündüz başka bir bölgede gece başka bir mahallede yoğun bir tempoda gerçekleştirmeye devam ediyor. Ziyaret programı kapsamında Yazlık’ta hizmet veren Yazlık Gençlik Derneği Başkanı Bedirhan Eski ve dernek yönetimini ziyaret etti.

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Aynacı’nın hızına kimse yetişemiyor. Yerel seçimlere sayılı günler kalmış olmasından dolayı her gün farklı bölgelerde bir dizi ziyaretler ve sohbetlere katılmaya devam ediyor. Başkan Adayı Aynacı ziyaretlerinde yoğun bir ilgiyle karşılanması hem kendisini hem de beraberinde aynı tempoda çalışmalara katılan Belediye Meclis adaylarını ve ilçe heyetini memnun ediyor.

BİZİM DERDİMİZ GÖLCÜK İŞİMİZ İYİ HİZMET ETMEKTİR

Yazlıkta yeni kurulup Gençlere hizmet vermeyi amaçlayan Yazlık Gençlik Derneğini ziyaret eden İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı’yı, Dernek Başkanı Bedirhan Eski ve dernek yönetimi hoş geldiniz diyerek karşıladı. Başkan Eski kısa bir konuşma yaparak derneği tanıttı. Akabinde İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette, “İlçemize yeni bir STK olarak hizmet vermeye başlayan Yazlık Gençlik Derneğinin Başkanı Bedirhan Eski ve yönetimine başarılar diliyorum. Gençlerin bir arada olmasını sağlayacak, sosyal ve kültürel anlamda değer kazandıracak bu oluşum beni ve arkadaşlarımı çok mutlu ettiğini belirtmek isterim. Yaşadığınız bu bölgede gençlerin boş zamanlarını değerlendirecek çalışmalara katılım sağlaması ve onlara faydalı olacak konularda da hizmetler sunacak olması çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin kendilerine bir yol seçmeleri ve bu yolda azimli kararlı olmalarına bizlerde destekçi olacağız, katkı sağlayacağız. Gölcük için yapmayı hedeflediğimiz projelerimiz arasında gençler için önemli ve bir o kadarda ilgilerini çekecek çalışmalar hazırladık Bizim derdimiz Gölcük işimiz İYİ hizmet etmektir” dedi.

“GÖLCÜK’ÜN YARINLARI İÇİN SİZDEN OY İSTİYORUM”

Başkan Adayı İsmail Aynacı, “31 Mart yerel seçimlerinde ilk oylarını atacak gençlerimiz var mı diye sorduğunda yapılan ziyaret programına katılan gençlerin çoğunlukta olduğunu görünce işte size bir fırsat. 31 Mart 2024 tarihinde sandık başına giderek atacağınız bir oy ile anılarınızda güzel bir yer etsin diyorsanız lütfen iyi düşünüp kararınızı verin. İlk defa oy kullanarak Gölcük’ün başkanını seçme onur ve gururunu yaşayın. Bu yönde sizlerin oylarınıza talibim. Bunu kendime ve ekip arkadaşlarıma değil Gölcük’ün yarınları için istiyorum. Biz koltuk sevdalısı değil Hizmet sevdalısı ve Gölcük’ü gerçek manada seven bir ekibiz dedi. Sizlerin oylarıyla seçilip göreve başladığımız günden itibaren Gençlerin beklentilerine cevap verecek projeleri tek tek hayata geçirip hizmete sunacağız” dedi.

“YAZLIK KADIRGA’YI MODERN BİR TESİS HALİNE GETİRECEĞİZ”

Sözlerine devam eden Aynacı, “İlçenin dört bir yanına ihtiyaç duyulan projelerimizi hazırladık. Biz vaat vermiyoruz az laf çok iş parolasıyla yola çıktık. Yazlık Kadırga’da sosyal tesis, bungalov ev ve konaklama tesisleri bir dizi aktivitelerin yapıldığı donatılar yapacağız. Her yaştan ve her kesimden insanlar burada istediğinin daha fazlasını bulacak kısaca Kadırga’yı yeniden inşa ederek modern bir tesis haline getireceğiz. Kadırga Gölcük belediyesinin kendi işlettiği bir tesis olacak. Belediye, hiçbir tesisini kiraya vermeyecek. Şu an çoğu tesisimiz adeta bedava kira ile işletiliyor. GÖLAŞ bu işletmeleri ihaleye çıkarak geri alacak. Bir başkası almak isterse hak ettiği değeri verecek, GÖLAŞ’tan fazla teklif verirse ve ancak o şekilde alabilecek eski sistem ve anlayış değişecek” dedi.

6 Kişinin Can Verdiği Patlamada İş Yeri Sahibi Yalova’da Yakalandı

KENDİSİNİ HAYATA DÖNDÜREN “KURTARICI MELEĞİNİ” ZİYARET ETTİ

Gölcük’te Milli Ağaçlandırma Günü’nde fidanlar geleceğe nefes olacak BAYRAM: “GÖLCÜK’TE HEM YEŞİLİN HEM BİLİNCİN ÇOĞALMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

CHP Gölcük Kadın Kolları’ndan doğaya nefes olacak anlamlı etkinlik

Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden “DÜNYA ARTRİT GÜNÜ”NDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI

Öğrencilere yüzde 50, ailelere yüzde 25 indirim; ARA TATİL KEYFİ KARTEPE TELEFERİK’TE KATLANIYOR

Büyükşehir, kent genelinde inşa ettiği millet bahçeleri ile fark yaratıyor; KOCAELİ’NİN DÖRT BİR YANI YEŞİLE BÜRÜNÜYOR

Gölcük’te eğitim yatırımlarında önemli adım ARA TATİLDEN SONRA İKİ YENİ OKULDA DERS ZİLİ ÇALACAK

Türkiye & Ortadoğu iş kadınları ihracat buluşması başlıyor

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

İhsaniye Fidanlık İlköğretim Okulu’nda Kızılay Haftası’na Anlamlı Kutlama

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE ORGAN BAĞIŞI STANDI AÇILDI

Konservatuvar koristi olmak için ter döktüler

Turgut Özal İlkokulunda “Anlıyorum Anlaşılıyorum” Projesinin SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

Vali İlhami Aktaş’tan Yıldız Demir Çelik’e Ziyaret

Büyükşehir Encümeni, çevreyi kirleten firmayı cezasız bırakmadı; DOĞA TAHRİBATINA 1 MİLYON 870 BİN TL’LİK CEZA

Gölcük’ün 27 yıldır değişmeyen alışveriş adresi TAHTAKALE UCUZLUK PAZARI

Davutoğlu, Kocaeli’ye Ömer Uçar’ı atadı

İzmit Belediyesi Tarihi Ayakkabıcılar Çarşısı’nın çatısını yeniledi

Büyükşehir personeline dijital güvenlik eğitimi

Kocaeli Büyükşehir’den sporun geleceğine büyük yatırım; 75 DÖNÜMLÜK DEV TESİSTE İLK KAZMA VURULDU

Gölcük Kuyumcular Derneği’nin yeni başkanı CEYHUN GEMİCİ OLDU

HAİDARA SAHAYA DÖNMEK İSTİYOR

Kocaelispor, Pazar günü Galatasaray’ı konuk edecek TARAFTARLAR BÜYÜK BİR HEYECAN İÇİNDE

Gölcükspor’dan Nefes Kesen Geri Dönüş: GÖLCÜKSPOR 3 – DARICA GB. 3

10 Kasım öncesi Siren Sistemi Testi Yapılacak

BAL Ligi 9. Grupta Kent Derbisinde Puanlar Paylaşıldı: GÖLCÜKSPOR VE DARICA GB 3-3 BERABER KALDI

Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk “GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel, “ORGAN BAĞIŞI HAYAT KURTARAN EN ÖNEMLİ ADIMLARDAN BİRİDİR”

Kadın Kooperatifleri Çalıştayı, Kocaeli’de gerçekleştirildi; ÜRETEN KADINLAR, GÜÇLÜ YARINLAR

Yükleniyor

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

Değirmendere'de Anlamlı Anma ET PİLAV VE LOKMA İKRAMIYLA DEPREM ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

Gölcük’te Kaldırım İşgallerine Zabıta Müdahalesi

Gölcük’te kaldırıma park eden araçlara zabıta müdahalesi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet’ten 10 Ayda 185 Milyon TL Kredi Desteği

Aydoğdu, “Altın hâlâ güvenli liman olma özelliğini koruyor”

KSO Başkanı Zeytinoğlu işgücü verileri ve kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu eylül ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu eylül ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 11 9 0 2 20 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 11 7 0 4 13 25
3.TRABZONSPOR A.Ş. 11 7 1 3 10 24
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 11 5 1 5 6 20
5.GÖZTEPE A.Ş. 11 5 2 4 7 19
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 11 5 3 3 -3 18
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 11 5 4 2 3 17
8.TÜMOSAN KONYASPOR 11 4 5 2 0 14
9.CORENDON ALANYASPOR 11 3 3 5 0 14
10.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 11 3 4 4 -2 13
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 11 4 6 1 -8 13
13.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
14.KOCAELİSPOR 11 3 6 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 11 2 5 4 -4 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 11 1 4 6 -13 9
17.İKAS EYÜPSPOR 11 2 7 2 -8 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 11 1 9 1 -13 4