Tarih: 07.11.2018 14:43

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, BAŞKAN ADAYLIĞINA 4 İSİM BELİRLEDİK

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

BAŞKAN ADAYLIĞINA 4 İSİM BELİRLEDİK

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yaptığı açıklamada ülke ve yerel gündemini değerlendirdi. Başkan Aynacı, Gölcük’te oy alacak isimlerle değil, Belediyeyi alacak kişileri belirleyeceklerini ifade etti. Başkanı Aynacı, ayrıca şu ana kadar yaptıkları çalışma neticesinde aday adayları konusunda 4 ismi belirlediklerini vurguladı.

Canan kardeşimize yapılanlar vicdanları yaralamıştır

Toplantıda ilk olarak ülke gündemi hakkında açıklamalarda bulunan Aynacı, ‘Bilindiği üzere yeni yönetimimizi oluşturduk ve mazbatamızı aldık. İlk toplantımızı da geçtiğimiz Çarşamba akşamı gerçekleştirdik.  Bizler 15 gün içerisinde Yönetimimizi oluşturacağız. Yani acele etmeyip, doğru isimlerle yola çıkacağız. Ülke gündemine gelirsek bugün biliyorsunuz Down Sendromlu Canan kardeşimiz için Gölcük’te sesimizi yükselterek, tepkimizi ortaya koyduk. Ne yazık ki bazılarının millet olarak vicdanı örselenmiş. Bu yaşananlar ülkemizde artık olağan hale geldi. 55 yaşındaki Down Sendromlu Canan kardeşimizin amcası tarafından dayak yemesi vicdanları kanatan olay. Bizler bu durumu kabul etmiyor, tepkimizi ortaya koyuyoruz’ dedi.

Hedefimiz Gölcük Belediyesi

Yerel seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan İsmail Aynacı, ‘’Yerel seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler aday adaylarımız konusunda parti takviminden sonra hareket edeceğiz. İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın belirlediği 4 isim var. Bu 4 isim Gölcük’te çok ciddi isimler.Gölcük’te amacımız İYİ Parti’ye oy çıksın değil, belediyeyi almaktır. AK Parti’de kan kaybının olduğunu gözlemlemekteyiz. Bizler doğru isimlerle ve doğru çalışmaları yaparak, Gölcük’te hedefimize ulaşacağız. Bu seçim gerçekten farklı olacak’ şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —